// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Åsa Larsson & Ingela Korsell: Pax 2 Grimmen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Åsa Larsson & Ingela Korsell: Pax 2 Grimmen

Skrevet af den 5. december 2015 – 07:19Ingen kommentarer

Jeg satte mig i sofaen, åbnede bogen, hårene rejste sig, uhyggen og spændingen begyndte! Og ja, min mor fik bøvl med mig ved sengetid, fordi jeg liiiige skulle læse en side mere. Jeg kunne jo ikke bare efterlade mine nye venner der midt i bogen.

De to drenge Viggo og Alrik er eventyrlystne drenge, som sammen med et ældre søskendepar, skal beskytte byen Mariefred for ondskab, magi og varulve! Noget er nemlig helt galt i Mariefred, folk bliver flænset op, en ny mand er kommet og Alrik har fundet en herreløs hund. Hvad er alt dette for noget?

Bogen Grimmen er nummer to i serien Pax, som er superfed læsning. Jeg har med gys i kroppen ventet på at læse bogen, som heldigvis viser sig at være både uhyggelig og spændende. Bogen får uhyggen til at brede sig, og jeg var hurtigt fanget og læste 100 sider nonstop. Hvis du ikke er til uhygge er denne bog måske lidt for creepy.

Du kan også læse anmeldelse af den første bog i serien ved at klikke her.

Åsa Larsson & Ingela Korsell: Pax 2 Grimmen, Alvilda, 208 Sider, Illustration: Henrik Jonsson

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.