// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff: Gamerz 3 – Paradis 42
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Kasper Hoff: Gamerz 3 – Paradis 42

Skrevet af den 16. juni 2015 – 16:17Ingen kommentarer

F### den her bog er giga nice!

Jeg har set frem til Kasper Hoff’s tredje bog i serien Gamerz om den computerspillende dreng Tim. Bogen levede totalt op til mine forventninger, og jeg læste den i én lang køre. Ignorerede totalt min Mor, da hun begyndte at plapre om madpakker. Kunne jo ikke bare efterlade Tim midt i en vigtig kamp for De Ukendte.

De Ukendte er navnet på det team Tim er en del af i tredje runde af Galaxyturneringen – en turnering i computerspil. Denne gang skal de en tur ud i rummet til det interplanetariske fericenter Paradis 42. Kampen er vildt spændende. Tim’s hold er lige ved at tabe. Om de taber eller ej må du selv læse dig til.

Bogen er sej og fyldt med action. Mega fede tegninger er et af de vigtige ingredienser i Gamerz 3. Læs den i din sommerferie eller allerede nu! Du er garanteret godt underholdt! Du kan også læse anmeldelse af de første bøger i serien her.

Kasper Hoff: Gamerz 3 – Paradis 42, Gyldendal, Maj 2015, 101 sider, Illustreret af Jan Solheim.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.