// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff & Jan Solheim: Gamerz 1 + 2
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Kasper Hoff & Jan Solheim: Gamerz 1 + 2

Skrevet af den 20. juni 2014 – 07:49Ingen kommentarer

Mega seje bøger til seje drenge!

Er du glad for at spille computer? Synes du det er mega nederen, når din mor beder dig logge af fordi der er aftensmad? Tager dine forældre totalt fejl, når de siger, at du bruger for meget tid på computerspil? Elsker du at kæmpe i det virtuelle univers, hvor du frit vælger mellem uzier og katanasværd for at slagte din modstander? Så er de spritnye bøger Gamerz lige noget for dig!

Bøgerne De ukendte og Gudernes maske er de første bøger i Kasper Hoffs seje serie Gamerz. Det er en total cool serie om drengen Tim, der elsker at spille computer. Desværre for ham har hans forældre givet ham en hel måneds spillepause. Bare fordi han ikke kom liiige med det samme, da familien skulle have aftensmad. Men kan man overhovedet overleve en måned uden at spille? Det er Tim sikker på, at man ikke kan, så han må finde på en løsning.

Og hold da op! En løsning finder han og inden længe er han hvirvlet ind i et actionfyldt spil, hvor grafikken er så fantastisk og realistisk, at det er som at være der selv. Han kæmper side om side med sine nye venner og der må handles hurtigt, hvis de vil vinde det ultimative trofæ i computerspilsturneringen Galaxi.

Serien er skrevet med humor og det er helt tydeligt at forfatteren selv er erfaren gamer. Han kender jargonen i onlinespillene, han forstår hvad der sker i hovedet på knægten, når han pløkker hovedet af sin fjende med et M4 stormgevær og han ved hvor frustrerende det er, når man taber i et spil.

Tjek forsiden ud – bogen er fyldt med fede tegnefilmsagtige illustrationer, der passer perfekt til handlingen i serien.

Så hallo unge gamere! Gamerz er seriøst en sej serie! Kig væk fra skærmen et par timer og læs begge bøger i din sommerferie! Det vil glæde dine forældre. Og du vil selv få en oplevelse, der er (næsten) lige så god som, når du er helten i det virtuelle gamerunivers.

Kasper Hoff & Jan Solheim, Garmerz 1: De ukendte + Gamerz 2: Gudernes maske, Gyldendal, 100 sider pr. bog, Juni 2014. Aldersgruppe ifølge forlaget 11 år+, dog anmeldt i samarbejde med gamer og boggnasker Tue på knap 10 år.