// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Content Marketing Bogen: Joakim Ditlevsen og Signe Damgaard Jepsen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Erhvervsliv

Content Marketing Bogen: Joakim Ditlevsen og Signe Damgaard Jepsen

Skrevet af den 3. januar 2014 – 07:10Ingen kommentarer

Hvad er det lige content marketing går ud på? Markedsføring og indhold – jo vist, men hvordan sælger man flere gulerødder eller får flere kunder i sin bank ved at tale om indhold? Er det ikke produktet, man skal highlighte?

Ikke i følge forfatterne af Content Marketing Bogen. De mener, at man skal skabe relation til sine kunder og møde køberne der, hvor de færdes. Med andre ord – blog dig til business, facebook dig til kunder eller få gang i biksen ved at lav tv eller film.

Den erfarne marketingkonsulent Joakim Ditlevsen og journalist og redaktionsleder Signe Damsgaard Jepsen har slået sig sammen. Som de første i dansk kontekst går de direkte i kødet på – content marketing. Nye undersøgelser har vist, at det afgørende beslutningsøjeblik i købsprocessen har flyttet sig. Kunderne søger ikke længere viden i butikkerne. I dag undersøger forbrugerne selv produkterne på nettet. Det er her content marketing kommer ind i billedet og kan blive en nyttig strategi, ligegyldigt hvad du sælger, og om du er ansat i en større virksomhed eller har et enkeltmandsfirma.

Content Marketing Bogen er inddelt i tre hovedafsnit 1) På pladserne! 2) Færdige! 3) Start! Gennem 16 velstrukturerede kapitler gives læseren håndfaste, overskuelige og tilgængelig redskaber til at starte sin egen content marketingstrategi. Hvert kapitel indholder en konkret case fra virkelighedens Danmark. Det er en meget tiltalende måde at illustrere mulighederne indenfor content marketing på, og gør samtidig bogen interessant og aktuel. Der er kasser, figurer og diagrammer, men det skal dog ikke afskrække nogen. Det hele indgå i en god symbiose, så man som læser hele tiden føler sig på bølgelængde med stoffet.

Bogen skærer ind til benet. For eksempel afsluttes hvert kapitel med at gentage og indramme de vigtigste punkter. Der er gang i salgstalen, det hurtige tempo og optimismen, men forfatterne er ikke jubeloptimister. De understreger, at content marketing er hårdt arbejde. Man skal være vedholdende og prøve sig frem – ingen strategi er perfekt fra starten. Bogen er et konkret og kompetent view på marketing i dag. Desuden er den fantastisk velkomponeret, letlæselig og underholdende. Det var befriende at læse en lærebog, som var spændende, flydende, varieret og lærerig.

Content Marketing Bogen: Joakim Ditlevsen og Signe Damgaard Jepsen, Juni 2014, e-bog.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.