// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kalle Güettler m.fl.: Monstre i mørket
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Kalle Güettler m.fl.: Monstre i mørket

Skrevet af den 5. juni 2009 – 07:592 kommentarer

De fleste har nok fantaseret om et monster i skabet, under sengen eller henne om hjørnet på den mørke sti. Og for børn kan monstrene være nok så virkelige. Men også monstre kan være bange.

“Monstre i mørket” er en god højtlæsningsbog, som i dag udkommer på Forlaget Torgard. Bogen handler om lille monster og Store Monster. Lille monster er alene hjemme og hører lyde. Lille monster bliver bange og gør sig mange tanker om hvad det kan være. Heldigvis dukker Store Monster op, men store monstre kan også være bange. Heldigvis er der en god forklaring på de mærkelige lyde. Noget som slet ikke er farligt.

Bogen er anmeldt i samarbejde med næsten-5-årige Tue, hvis slutkommentar var: “Den er alt for kort”. Og når det er en knægt med krudt i bagen, er det meget stor ros til en bog. Der er ganske rigtigt ikke så meget tekst og derfor er bogen ganske egnet til de lidt yngre læsere (2-4 årige).

Monstre i mørket er den fjerde bog på dansk i serien om lille monster og Store Monster. Forlaget Torgard har planer om også at udgive den næste bog “Monsterbesøg” i serien, når den er klar til efteråret. De tidligere udgivelser på forlaget hedder: “Monsterpest” og “Store monstre græder ikke”.

Kalle Güettler, Rakel Helmsdal, Áslaug Jónsdóttir, Monstre i mørket, Forlaget Torgard, På dansk ved Hugin Eide, 32 sider, Juni 2009.

2 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.