// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Natalina Henriete Knudsen: Madglad
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Natalina Henriete Knudsen: Madglad

Skrevet af den 15. maj 2012 – 07:39Ingen kommentarer

Madglad er en kogebog til dig, der er gået lidt i stå med madlavningen. Eksperimenterer du i forvejen med madlavningen og er du også nogenlunde god til det, så tror jeg, du vil synes, at denne kogebog er lidt kedelig.

Men er du ofte i den situation, at du bare overhovedet ikke kan finde på, hvad du skal lave – hvad enten det er til hverdag eller til fest, så er denne bog rigtig fin til inspiration.

Madglad er fyldt med dejlige retter, flotte billeder og hyggelige fortællinger. Og jeg er vild med opdelingen af kapitler! Du kan for eksempel slå op under ”Når kjolen strammer”, ”Shit, der kommer en vegetar til middag” eller ”Når du bare ikke orker at lave mad”. Det er godt fundet på, det giver et smil på læben og lysten til at lave retterne. Og da det er bogens dedikerede mål, må man sige, at hun er lykkes rigtig godt.

Lidt malurt er der dog i bærret – jeg bliver simpelthen lidt træt, når tomatsalat med mozzarella er med i en kogebog. Tilmed når der så et par sider længere fremme også er en ”opskrift” tomatsalat med feta og avocado. Omvendt kan man sige, at det passer meget godt med hendes afskedssalut – ”Mere fællesskab og mindre michelin” – og hvis du også har det sådan, tror jeg, at du vil blive glad for denne bog.

Natalina Henriete Knudsen, Madglad, Nyt Nordisk forlag, april 2012, 180 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.