// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vinder fundet til bogen Den evige nat
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vinder fundet til bogen Den evige nat

Skrevet af den 26. marts 2012 – 18:284 kommentarer

Vi har netop fundet en vinder i konkurrencen. Vinderen er Annette, tillykke!

————————————————————————————————-

Den evige nat er sidste del af den trilogi, som blev indledt med Blod og mørke. Du har nu mulighed for at få fingrene i et eksemplar! Det eneste du skal gøre er at skrive en kort kommentar til dette indlæg. Så deltager du i konkurrencen om at få tilsendt bogen ganske gratis. Vi trækker en vinder d. 10. april.

Du skal åbne dette indlæg for at kunne skrive en kommentar og for at læse resten af teksten om konkurrencen. Klik på Læs hele artiklen.

Bogen er netop udkommet på forlaget Hr. Ferdinand og er på 413 sider og fyldt med blod, vampyrer og gys. Her på Bogblogger har vi tidligere anmeldt den engelske udgave. Du kan anmeldelsen her. Du kan også læse Bogbloggers anmeldelse af den første bog i serien her.