// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Kaaberbøl: Kimæras hævn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Fantasy, Ungdomsroman

Lene Kaaberbøl: Kimæras hævn

Skrevet af den 9. september 2011 – 16:06Ingen kommentarer

Nu udkommer den tredje bog i serien: Vildheks. Ægte vildheksefans har ventet med længsel på Kimæras hævn og den skuffer på ingen måde.

Efter et par linjer er man straks fanget i den verden som pigen Clara er en ufrivillig del af. Clara er nemlig vildheks. Det er ikke noget hun selv har bestemt og der er ikke mange, der ved at hun er det. En vildheks har et helt specielt forhold til naturen og dyrene og det kommer Clara for alvor til at mærke, da hun har mærkelige dagdrømme, der har store konsekvenser for hendes omgivelser.

Hun har tidligere gjort sig uvenner med den onde Kimæra og nu er hævnen kommet. Det kalder på alle Claras kræfter at kæmpe denne gang, hun får god hjælp af de andre i vildhekseverdenen, men i sidste ende afhænger alt af Clara og hendes tro på at hun kan klare det.

Lene Kaaberbøl skriver fantastisk og selvom bogen henvender sig mest til børn og unge, kan man sagtens lade sig rive med og mærke den spænding, der er opbygget gennem bogen.

Serien er virkelig god, men som en ægte serie, skal de læses i rækkefølge for virkelig at forstå hvad der er på spil for Clara.

Tidligere er udkommet Ildprøven og Viridians blod. Næste bog i serien: Blodsungen er planlagt til at udkomme i efteråret 2012 og bagerst i bog 3 er der en lille smagsprøve på bog nr. 4.

Lene Kaaberbøl, Kimæras hævn, alvilda, 176 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.