// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Katrine Ring: Walk This Way – om gadekunst
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Fotodokumentar

Katrine Ring: Walk This Way – om gadekunst

Skrevet af den 2. juli 2011 – 21:21Ingen kommentarer

Jeg indrømmer gladelig, at jeg i min daglige færden gennem København nyder mængden af streetart, der har blandet sig med graffitien, streetart er i min optik en meget mere åben form for gadeudsmykning, idet den henvender sig til alle der har lyst til at stoppe op, i modsætning til grafittien, der for det meste henvender sig til mindre kliker af udøvere.

Katrine Ring har slidt sålerne tynde på gaderne i Danmark og i udlande med sit kamera ved hånden. Bogen Walk This Way er stopfyldt med gode billeder og korte tekster, der åbner dine øjne for alle de stykker gadekunst, der blomster op og forsvinder igen, og samtidigt leverer den baggrundsviden. Man lærer forskel på stencils, paste-ups og alle de andre former for gadekunst, men først og fremmest er bogen en kærlighedserklæring til kunsten på gaden.

Efter at have læst den, får man virkelig lyst til at begive sig ud på gaderne med sit kamera eller med en rulle sjove tegninger i baglommen. Go’ fornøjelse.

Katrine Ring, Walk This Way – om gadekunst. 144 sider. Forlaget Radius, 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.