// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anders Jørgen Mogensen: Virkeligheden er ikke virkelig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Anders Jørgen Mogensen: Virkeligheden er ikke virkelig

Skrevet af den 5. juni 2011 – 09:28Én kommentar

Der er noget galt: ”Hun er lavet af vand og hendes klassekammerater er tørstige.” Man bliver suget ind i en verden, hvor alt kan ske – og det gør det. Anna bliver til vand! og på særeste vis forstår man hendes dilemma mellem at hjælpe sine tørstige kammerater og hendes frygt for at blive drukket op.

Bogens 13 fortællinger er fyldt med mærkelige, sjove og rørende hændelser. Personerne lader sig ikke slå ud, hverken af engle, af en dreng der spiser en rådden grævling eller af en tur i betjentens mave.

Nogle bøger er man nødt til at læse flere gange, nogle bøger bliver man nødt til at dele med andre. Denne er en af dem. Der er masser af underholdning og endnu mere at tænke over.

Målgruppen for bogen er 9 +. Bogen er en af de få bøger man kan kalde rigtig litteratur for børn – den bringer mindelser om Villy Sørensens ”sære historier”. Bogen var så ”underlig” at jeg testlæste den for min 9 årige datter. Hun var meget begejstret og ikke skræmt væk.

Læs den alene, læs den med de gamle og læs den så en gang til – du kan ikke lade være.

Anders Jørgen Mogensen, Virkeligheden er ikke virkelig, Forlaget Ostenfeld, 126 sider, Maj 2011.

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.