// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Isabel Abedi: Lola Løvehjerte
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Isabel Abedi: Lola Løvehjerte

Skrevet af den 19. juni 2011 – 21:27Ingen kommentarer

Lola løvehjerte er 5. bog i serien om Lola. Den er ikke helt så god som nummer 4. Her kommer en lille fortælling om bogen.

Lola har fået en killing, som hedder Snehvide, men desværre er Snehvide meget sky. Den gemmer sig under møbler, og Lola kan slet ikke komme til at røre den. Hun ser den kun når den skal spise, og en dag løber den væk. Lola finder den selv, Snehvide er nemlig flyttet ind hos en gammel dame over for dem.

Samtidig kan hun ikke få fat i sin kæreste Alex i Paris. Han tager ikke sin telefon. Neden for Lolas lejlighed er der kommet et cirkus. Lola går derned med sin lille moster Lisbet og der finder hun et lille gedekid, som står bundet. Det elsker vist Lola, så når cirkusset skal videre får hun det. Men det kan jo ikke bo hos hende, så hendes gedekid, som hun kalder Snelle, kommer med hende over på hendes skole, hvor der bor 2 geder. Snelle kommer dog løs og ødelægger nabolaget. Gedekiddet skal væk, så Lola og hendes venner/veninde skal finde et sted til Snelle

Jeg synes bogen er god, fordi den er spændende. Lige når man tror, at alt var godt, sker der noget. Det er godt at have læst mindst en af de andre bøger først, men man behøver ikke. Man får at vide, hvem der er hvem ved starten af historien. Måske kunne den godt have været lidt kortere. Aldersgruppen er fin. Den er for 10 til 12 årige, men den kan nok godt læses højt for 9 årige.

Isabel Abedi, Lola Løvehjerte, Forlaget Turbine, 235 sider, Juni 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.