// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Gotthardt: Alfernes høje, Katla & Knøs 3
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy

Peter Gotthardt: Alfernes høje, Katla & Knøs 3

Skrevet af den 24. august 2011 – 09:18Ingen kommentarer

Børnene Katla og Knøs er på vandring med krigerne Bjarke og Hervør – på jagt efter sværdet Tyrfing. Vandring er nu så meget sagt, for en stor del af tiden er de på flugt fra de dødes hær, ledet af de tre hekselignende blodsøstre Hævn, Harm og Hunger.

Heldigvis er den lille gruppe både hurtig og fuld af gode ideer, men et par gange er det tæt på. Og kun en hurtig adgang til alfernes rige redder dem til sidst fra et ufrivilligt medlemskab af den zombielignende hær af døde.

Undervejs lærer Katla og Knøs lidt om hinanden og de to krigere, der er med dem på vandringen. Men det er action-delene som er i centrum. Det gør nu heller ikke så meget, for som enten højtlæsningsbog eller som selvlæsningsbog er det netop de elementer der fastholdt vores mindre testlæsere.

Læs også: Bogbloggers anmeldelse af Katla og Knøs bind 2.

Peter Gotthardt: Alfernes høje, Katla & Knøs 3, Illustreret af Tommy Kinnerup, April 2011, Forlaget Alvilda, 74 sider, Lix 23.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.