// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter J. Haugstrup: Sagens natur
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Peter J. Haugstrup: Sagens natur

Skrevet af den 13. maj 2011 – 07:32Ingen kommentarer

Morten er advokat. Han ser godt ud, bor i en dyr lejlighed, kører i en dyr bil og serverer dyr vin for sine dyre venner. Hans mor ligger for døden, han bøvler med faderkomplekser efter en streng og hårdhændet opvækst, han er i virkeligheden ikke ret glad for sin kæreste, og han har et tiltagende alkohol- og stofmisbrug.

Det hele er altså en facade, og han har ondt indeni. Vi følger Morten og hans omgivelser i en kortere periode og er vidne til, hvordan det går mere og mere galt for ham.

Men dybere kommer vi ikke. Der sker hverken mere eller mindre i denne bog, hverken på eller mellem linjerne. På omslaget af denne bog fremgår det, at der er tale om psykologisk roman om det selvoptagne, postmoderne liv og dets deroute og ideen er god, men jeg synes ikke rigtig, at vi når helt dertil, og både form og indhold var en lidt kedelig oplevelse.

Peter J. Haugstrup, Sagens natur, Mrs. Robinson, april 2011, 228 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.