// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henrik Einspor: Max Skræk
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Henrik Einspor: Max Skræk

Skrevet af den 3. maj 2011 – 08:53Ingen kommentarer

”Sig navnet tre gange” Isabel stod på gravstedet i den mørke nat og fulgte udfordringen fra klassens dronning, Vivian, bagefter skynder hun sig hjem med hjertet oppe i halsen. Men hun var ikke alene. På hendes seng ventede dødningen Max Skræk.

Da isabel er kommet sig over chokket – vænner hun sig til sin nye mærkelige ven og vender tilbage til skolen som om intet er hændt. Vivian giver dog ikke op så let og spørgsmålet er, om Isabel når at få sendt Max Skræk tilbage i graven, før hele byen ved at et levende lig går rundt blandt dem.

Max Skræk er en blanding af humoristisk gyser og krimi – hvor mysteriet om hvem der dræbte Max Skræk driver handlingen frem. Som læser griner og gyser man – når man følger Isabels strabadser, for at få styr på skole, venner og halvrådne skeletter.

Henrik Einspor, Max Skræk, Forlaget Løse Ænder, ca. 80 sider. 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.