// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Kaaberbøl: Vildheks – Viridians blod
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Lene Kaaberbøl: Vildheks – Viridians blod

Skrevet af den 28. april 2011 – 22:17Ingen kommentarer

“Viridians blod” er andet bind i serien om Clara, som har fundet ud af at hun er vildheks. Hun oplever ting, som ikke er helt normalt for andre unge piger. Hun har bla en noget speciel kat, som hjælper hende når hun skal ud på vildhekse-opgaver.

Til daglig er hun ellers en meget normal pige, hun går i skole og hygger sig med vennen Oscar. Hendes forældre er skilt og hendes far er netop flyttet tættere på Clara. Det skal hun lige vænne sig til, men midt i et besøg i farens nye lejlighed får hun en besked, om et møde i Elverparken.

Clara kommer ud for endnu et eventyr som vildheks, heldigvis har hun Moster Isa med, som også er vildheks og vennen Oscar. Men det er ikke Moster Isas evner der er brug for, det hele afhænger af Clara og hun kan ikke længere dække sig under, at hun er ny i vildheksefaget.

Clara tager kampen op mod den uhyggelige Kimæra og de onde fugle. Og hendes kærlighed til dyr, gør at hun tager det lille væsen Ingentingen til sig og kæmper mod de onde kræfter
.
Lene Kaaberbøl skriver helt fantastisk og hendes univers er en fornøjelse at lade sig opsluge af. Målgruppen er primært de unge læsere, men historien holder, der er spænding og magi og den tredje bog: Kimæras hævn udkommer til efteråret og de trofaste fans venter i spænding på at læse mere om Claras eventyr.

Lene Kaaberbøl, Vildheks – Viridians blod, Alvilda, 170 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.