// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annette Bjergfeldt: Børste
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Annette Bjergfeldt: Børste

Skrevet af den 11. maj 2011 – 08:21Ingen kommentarer

Børste er boblende fuld af godt humør og gode ideer. Så meget at de voksne godt kan blive helt forpustede, men de små lyttere elsker det. Vores seks-årige testhøjtlæser havde i hvert fald svært ved at få nok af historierne om den meget aktive ca. otte-årige pige.

Børste er da heller ikke en helt almindelige pige. Hun elsker biler, fuld fart på, høje træer og at larme. Ikke fordi hun nødvendigvis larmer bevidst, men det er som om hun bare MÅ dele sin glæde med omgivelserne.

Og det er netop glæden ved nye oplevelser, savnet ved det døde kæledyr og begejstringen over at have fået en ny ven (som børste lige MÅ bide i for at se hvordan han smager) som gør bogen om Børste så god. For mange børnebøger er fuld af sjove og skæve børn og voksne, men med Børste formår Annette Bjergfeldt at beskrive de store følelser som små umiddelbare mennesker er så fulde af.

Børste egner sig fint til højtlæsning, men er skrevet med stor skrift og på kraftigt papir så også selvkørende læseheste kan kaste sig over den.

Annette Bjergfeldt, Børste, Forlaget Alvilda, April 2011, 140 sider, cd med titelsang medfølger.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.