// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tommy Donbavand: Scream Street nr. 7- De normale kommer
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Tommy Donbavand: Scream Street nr. 7- De normale kommer

Skrevet af den 10. marts 2011 – 17:04Ingen kommentarer

Er der noget mere skræmmende end monstre? Det skulle da lige være normale. For monstre er normale helt sikkert det værste. Det viser sig med al tydelighed i scream street nr. 7, hvor Luke har ladet passagen mellem den normale verden og Scream Street stå åben – bare fordi han ikke ville sende sine forældre tilbage. Derfor er forældrene de eneste normale mennesker i Scream Street.

Men den pengegriske Sneer er ikke sen til at udnytte passagen, så mod betaling slipper han de normale ind i monsterverden. Her vælter de normale rundt og opfører sig som turister, der skal have oplevelser og souvenirs. Helst en knogle fra en af zombierne. Så luke, mumien Cleo og den falske vampyr Rhesus må finde på en snedig måde at få de normale ud igen.

Om turisterne bliver smidt ud og om Lukes forældre nu også er helt normale, må du selv læse dig til. Jeg kan dog afsløre, at det er skæg læsning, når der er vendt op og ned på rollerne. De normale er monstre og monstrene er de normale.

Tommy Donbavand, Scream Street nr. 7- De normale kommer, Forlaget Alvilda, 179 sider, Februar 2011, Målgruppe 9-14 år.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.