// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund: De tre bukkebruse i badeland
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund: De tre bukkebruse i badeland

Skrevet af den 14. februar 2011 – 21:25Ingen kommentarer

”Hvem er det der tramper på min bro?” Der skal kun denne ene sætning til, før man ved hvilken historie det handler om. Det er selvfølgelig den klassiske historie om de tre bukkebruse og en stor styg trold.

Bukkene og trolden er også med i denne nyfortolkning, der foregår i et badeland. De tre bukkebruse vil gerne prøve noget nyt, så i stedet for at gå på sæteren, går de i badeland i stedet for. De er endda så heldige at de kan få en familiebillet, så de også kan få råd til vafler.

Desværre dukker den fæle trold også op i badelandet, den laver bomber, slår prutter og skræmmer alle de små badegæster. Men det vil de tre små bukkebruse altså ikke finde sig, de er kommet for at bade og rutsje, så de tager affære.

Bogen er så fin og den er læst mange gange her hos os, historien rammer plet med sine genkendelige figurer, den gode historie og de helt fantastiske tegninger. Trolden er fæl og de tre bukkebruse er en flok seje gutter, replikkerne er sjove passer godt til oplæsning for bør i alderen 2- 6 år.

De tre bukkebruse i badeland, Bjørn Rørvik og Gry Moursund, Høst & søn, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.