// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Betina Hundebøll: Trille Tankestjæler Mysterierne
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Betina Hundebøll: Trille Tankestjæler Mysterierne

Skrevet af den 13. februar 2011 – 10:07Ingen kommentarer

Mysterierne handler om skolepigen Trille, der lever et helt almindeligt liv sammen med sin familie. Men det ændrer sig, da Trille ved et tilfælde falder over en gammel opskrift. Ved hjælp af magi bliver hun pludselig i stand til at læse andres tanker.

Trille hvirvles i fire fortællinger ind i mysterier om en lumsk smykketyv, hun går på opdagelse i Spøgelsesugleskoven, leder efter en heks og går på skattejagt i Sydfrankrig efter diamanter. Alle fortællingerne er glade og velskrevne, de er lige til at gå til, og stilen kan minde lidt om René Toft Simonsens historier om Karla.

Bogen er behagelig at læse, fordi siderne er delt op, så teksten står i to spalter. Vi vil anbefale den til læsere, der godt kan lide mysterier og lidt spænding. Historierne om Trille bliver ikke rigtig spændende eller uhyggelige, hvis man er vant til eksempelvis at læse Harry Potter. Målgruppen er angivet som de 10-12-årige, men i hvert fald er de 12-årige lidt for gamle til Trille Tankestjæler.

Betina Hundebøll, Trille Tankestjæler Mysterierne, Eget forlag/Silkeborg Bogtryk, November 2010, 207 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.