// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jakob Martin Strid: Mustafas kiosk – tegnefilm og lydbog
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog, Lydbog

Jakob Martin Strid: Mustafas kiosk – tegnefilm og lydbog

Skrevet af den 24. december 2010 – 11:422 kommentarer

Jakob Martin Strids børnebøger er noget helt specielt. For ikke alene leges der med sproget i Strids finurlige univers – men tegningerne er fulde af farver og små ufortalte historier i detaljerne.

Det er, som bogbloggers oprindelige anmeldelse siger, en af de få børnebøger man som voksen altid gerne vil læse højt.

Men med udgivelsen af Mustafas Kiosk på CD har Strid og forlaget Crunchy Frog formået at gøre oplevelsen endnu bedre.

For på CD´en er der 17 små tegnefilm (til computeren) fra den oprindelige bog, som kombineret med Poul Dissings stemme og små musikbidder fra The Tremolo Beer Gut giver historierne et nyt liv.

Så nu kan du både nyde historien om det tre centimeter høje dødbringende monster og skibakken af snot som små film, som kan afspilles på både PC og Mac. Samtidig er menuen simpel så mindre børn selv kan klikke sig rundt mellem historierne.

Er du uden en computer kan CD´en også afspilles som ren lydbog i stereoanlægget, men her er oplevelsen lidt tam uden Strids farvestrålende tegninger.

Med i pakken følger desuden en plakat med forsidetegningen og et ark med 11 klistermærker, hvor nogle af bogens figurer optræder.

Nedenfor kan du se et klip med nogle af scenerne fra CD´en. Du kan tjekke prisen på Mustafas Kiosk her.

Jakob Martin Strid, Poul Dissing og The Tremolo Beer Gut: Mustafas Kiosk – tegnefilm og lydbog, Crunchy Frog Soundtracks, november 2010.