// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Julie Caplin: Det lille hotel under nordlyset
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Julie Caplin: Det lille hotel under nordlyset

Skrevet af den 20. januar 2024 – 05:07Ingen kommentarer

Det f√łles som en sidste chance for karrieren, da Lucy s√łger et job langt v√¶k fra England. S√• da hun f√•r stillingen som hoteldirekt√łr i Island, f√•r hun pakket i en fart og rejser afsted mod det kolde Nord.

Det er et fint lille hotel hun ankommer til, men der er straks udfordringer, der skal overkommes. Det virker til at hotellet forf√łlges af uheld og der g√•r rygter om at ejeren vil af med det, s√• m√•ske har Lucy ikke lang tid til at g√łre sig bem√¶rket og f√• det hele p√• ret kurs.

Da et tv-hold flytter ind med aftalen om at dokumentere hverdagen p√• det lille hotel, skal der g√łres lidt ekstra for at vise sk√łnheden med de varme kilder, sned√¶kkede landskaber og selvf√łlgelig jagten p√• nordlyset.

Lucy er rejst hjemmefra af en grund og den skal helst holdes hemmelig. Det er ikke s√• nemt, men hun er i godt selskab med is√¶r den sk√łnne, smukke skotske bartender Alex.

Hun k√¶mper en brav kamp mod tiden, tv-holdets upassende opf√łrsel og den spirende forelskelse, der absolut ikke var en del af planen.

Det lille hotel under nordlyset er en s√łd og hyggelig bog, der passer perfekt til hyggel√¶sning i den kolde vintertid. Frem med uld og varm kakao og s√• kan man jo altid dr√łmme sig til et hotelophold under stjernerne.

Julie Caplin har skrevet en lang r√¶kke hjertevarme fort√¶llinger, der foreg√•r rundt om i verden. Vi har fx tidligere anmeldt Den lille caf√© i K√łbenhavn.

Julie Caplin, Det lille hotel under nordlyset, Forlaget Turbolenz, på dansk ved Nadine Beth Nielsen, 414 sider, 2023

Der er lukket for kommentarer.