// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julie Caplin: Den lille café i København
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Julie Caplin: Den lille café i København

Skrevet af den 4. juli 2020 – 07:12Ingen kommentarer

Måske kender du en lille hyggelig café i København, der serverer god kaffe og lune kanelsnegle. Hvor der dufter dejligt, er lunt og godt og det hele emmer af HYGGE. Kate Sinclair kender ikke sådan en café – men det kommer hun snart til.

Hun bor i London i en tarvelig delelejlighed, bruger det meste at sine vågne timer på at knokle for et af Londons store pr-bureauer. Hun synes selv, at hun lever det fede liv, dater en skøn fyr fra samme firma og er overbevist om, at der er en forfremmelse på vej.

Men – den skønne kæreste snupper både Kates idéer og forfremmelsen og nu må hun kæmpe for sit job, ved at sige ja til et dødsdømt projekt, hvor hun skal stå for en stor kampagne, der indebærer en pr-tur til København for en flok forkælede journalister, der ikke er til at holde styr på.

Turen går til København og Kate får virkelig sin sag for.

Men København overrasker og den danske hygge er ren magi for de uregerlige journalister og for Kate. Og inden længe har hun stamcafé i den dejlige by, der byder på god kaffe, duften af kanel og lige den rette dosis romantik.

Den lille café i København er simpelthen den hyggeligste bog og hvor er det sjovt at se en af sine egne yndlingsbyer, igennem en engelsk forfatters briller. Der er ikke sparet på malende beskrivelser af Nyhavn, Tivoli, kanalrundfart og hygge – masser af hygge.

Det er en virkelig hjertevarm og underholdende romantisk bog, der passer perfekt til ferielæsning i hængekøjen eller på en fortovscafé i København.

Den lille café i København er Julie Caplins første bog på dansk og den falder perfekt ind i den populære genre med romantiske feelgood romaner.

Julie Caplin, Den lille café i København, på dansk ved Peter Carstens, Forlaget Turbulenz, 414 sider, 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.