// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicola May: Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Feel good, Roman

Nicola May: Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked

Skrevet af den 4. august 2023 – 06:14Ingen kommentarer

Kan man rejse sig igen, når man har været helt ned at bide i græsset? Er det muligt at få et godt liv stablet på benene igen, når man vitterligt har behandlet andre dårligt og ikke helt kan se, hvad man har at byde på?

Glanna Pascoe nærmer sig med hastige skridt de 40, og efter jordomrejser, studier og det vilde liv i London, som endte med trafikuheld, indlæggelse på behandlingscenter og et knust hjerte, er hun vendt tilbage til sin fødeegn og har åbnet et galleri på Ferry Lane Marked. Her ved den engelske sydkyst håber hun på at få sit liv på fode igen.

En dag hvor hun har forvildet sig ud på en gåtur langs Cornwalls kyst, overmandes hun af et frygteligt uvejr, hvor hendes elskede hund Banksy løber fra hende. Heldigvis reddes hun i sikkerhed af den mystiske lokale maler Issac Benson, som bærer på mange hemmeligheder og er lidt af en eneboer. Mødet bliver begyndelsen på et godt men ikke ukompliceret forhold mellem de to. De finder ud af, at de kan tilføre hinandens liv noget, som de begge har manglet, men er det kærlighed, eller er det venskab?

Samtidig møder Glanna uventet sin gamle kæreste, og det stikker til hendes samvittighed og skaber uro i hendes liv, for hvad føler hun stadig for ham? Og midt i alle disse overvejelser mødes hun også af sin mors forventninger til, hvordan hun skal leve sit liv, hvor Fru Pascoe, som heller ikke selv kan finde ud af sit kærlighedsliv, har en forventning om at blive mormor.

Glanna har gennem hele sin barndom set og hørt fortællinger om regnbuen, og disse har hun taget med ind i sit eget liv som kunstner, hvor hun er kendt som regnbuemaleren, spørgsmålet er så, om hun finder guldet for enden af regnbuen?

Vi er tilbage i den lille hyggelige by Hartmouth og de gamle kendinge som Kara og Star, møder vi også i denne velkomponerede sidste bog i Ferry Lane Marked trilogien. Det er igen en rigtig godt komponeret feel good fortælling om, hvor svær kærlighed og livet kan være. Og så er der noget hyggeligt ved, at man næsten synes, man kender personerne.

Kan man ikke få nok af dette univers, kan man tage en tur til nabobyen Cockleberry Bay, hvor der også udspiller sig den ene spændende og udfordrende hændelse efter den anden.

Læs anmeldelse her.

Nicola May; Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked; Alpha; 2023; 365 sider.

Der er lukket for kommentarer.