// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » C. L. Taylor: Hendes sidste ferie
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

C. L. Taylor: Hendes sidste ferie

Skrevet af den 17. maj 2023 – 06:14Ingen kommentarer

Løgne, skjulte dagsordener og et wellness-retreat, der går helt galt. Der er fuld knald på denne nye udgivelse af C. L. Taylor, der bestemt har fået denne læser til at tænke sig om en ekstra gang, før hun overvejer at booke et retreat nogen steder.

For to år siden forsvandt Frans søster Jenna på et wellness-retreat med Soul Shrink Retreats i Gozo, der gik helt galt. Nu er Tom Wade, der sammen med sin kone Kate stod i spidsen for Soul Shrink, netop blevet løsladt efter at have afsonet to års fængsel for groft uagtsomt manddrab på to mennesker, der døde på retreatet. Frans søster er ikke iblandt dem, han har siddet i fængslet for at have slået ihjel, for Jennas forsvinden blev aldrig opklaret, og Tom Wade har aldrig fortalt, hvad der skete med hende.

Efter et massivt pres fra sin mor og skyld over ikke at have været der for sin søster, vil Fran gøre alt for at finde ud af, hvad der er sket, og da Soul Shrink annoncerer et nyt retreat, melder hun sig til under et falsk navn. Men Fran er ikke den eneste, der har meldt sig til retreatet med sine egne bagtanker, og inden længe går det op for Fran, at alle deltagerne har hemmeligheder, de bærer rundt på. Efterhånden som Fran graver dybere og dybere i fortiden, bliver hun filtret ind i et net af løgne. Hvem kan hun egentlig stole på?

C. L. Taylor er eminent til at køre sin læser rundt i manegen. Historien er fortalt i nutid og datid, så man langsomt får historien om, hvad der hændte for to år siden. Efterhånden som historien folder sig ud, bliver vi introduceret for flere og flere bikarakterer, som alle virker dybt forstyrrede, og jeg fangede ikke før til sidst, hvem der egentlig var den rigtige skurk. Jeg anbefaler bogen til dig, der elsker bøger af Paula Hawkins og Harlan Coben.

Læs også mine anmeldelser af de tidligere bøger af C. L. Taylor her

C. L. Taylor: Hendes sidste ferie, Forlaget Jentas, oversat af Marielle Nielsen, 341 sider, januar 2023

Der er lukket for kommentarer.