// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Angela Marsons: Livsfarlig sandhed
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Angela Marsons: Livsfarlig sandhed

Skrevet af den 24. marts 2023 – 06:00Ingen kommentarer

Det er virkelig noget af en bedrift, når en forfatter gang på gang leverer krimier, der sidder lige i skabet. Men det kan jeg garantere dig, at du får her. Angela Marsons er nok en af min favorit krimiforfattere, og Livsfarlig sandhed havde et super fedt plot og noget af en vild afslutning.

Kommiss√¶r Kim Stone og hendes hold bliver kaldt ud til en elitekostskole kaldet Heathcrest, hvor en 13-√•rig pige er fundet d√łd i et tilsyneladende selvmord. Selvf√łlgelig g√•r der ikke l√¶nge, f√łr Kim bem√¶rker, at der er noget ved d√łdsfaldet, der ikke passer med, at det er et selvmord. For selvom Sadie Winters havde sit at k√¶mpe med, stemmer det bare ikke overens med, at hun skulle tage sit eget liv. Obduktionen viser da ogs√•, at det er en langt v√¶rre sag, Stone st√•r overfor, og da der pludselig sker endnu et d√łdsfald p√• skolen, ved Stone, at de m√• handle hurtigt, inden der sker flere mord.

Stones hold begynder at grave i Heathcrests fortid og opdager en r√¶kke grufulde h√¶ndelser, der er blevet dysset ned gennem √•rene. Det drejer sig om gamle traditioner og et hemmeligt selskab b√•de inden og uden for skolens mure. Et selskab du bliver valgt ind i og aldrig igen kan forlade, og som b√•de omfatter en masse privilegier, men i lige s√• h√łj grad mobning, ritualer og hemmeligheder, som medlemmerne vil g√łre alt for at holde skjult. De m√• finde morderen, inden det er for sent, men problemet er bare, at de st√•r overfor deres hidtil st√łrste sag med magtfulde m√¶nd, der vil g√łre alt for ikke at blive afsl√łret.

Hold op en fantastisk velkomponeret krimi, der f√•r dig til at sidde yderst p√• stolen, til alle sider er vendt. Hvis du ikke har l√¶st en eneste Kim Stone-krimi, kan jeg love dig, at det er det hele v√¶rd at l√¶se de f√łrste 7 b√łger i serien. Du m√• simpelthen ikke snyde dig selv for at l√¶re Stones team at kende – ogs√• selvom denne 8. bog i serien fremprovokerede lidt af en ugly cry hos denne l√¶ser.

Læs vores anmeldelser af hele serien her

Angela Marsons: Livsfarlig sandhed, Forlaget Jentas, oversat af Stig W. J√łrgensen, 383 sider, februar 2023

Der er lukket for kommentarer.