// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » T.M. Logan: Den gode svigersøn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding, Thriller

T.M. Logan: Den gode svigersøn

Skrevet af den 3. februar 2023 – 06:00Ingen kommentarer

Hvad ville du gøre, hvis din datters nye kæreste var alt andet, end hvad du havde forestillet dig? Hvad hvis du faktisk var overbevist om, at han var djævlen i forklædning?

Der er noget helt galt med Eds datter Abbys nye kæreste, Ryan. Det er noget med det blik, Ryan netop sendte Ed. Noget der fik det til at risle koldt ned ad ryggen på ham. Noget der fik ham overbevist om, at hans søde, smukke og godtroende datter er faldet for en psykopat.

Da Eds datter Abby tager Ryan med hjem for at møde familien for første gang, virker han på overfladen som den perfekte mand, men Ed kan mærke, at der er noget helt galt. Da parret samme dag annoncerer, at de skal giftes om kort tid, går Ed i panik. Han har ikke haft mulighed for at granske Ryans liv og fortid nærmere, og lige meget hvad han forsøger at sige til sin hustru, trænger det ikke ind.

Ed må i al hemmelighed sætte alt ind for at afsløre Ryan som det monster, Ed ved, han er, og tiden er knap. Men er Ed bare ekstremt mistroisk og beskyttende overfor Abby, fordi Ed og hans hustru har prøvet at miste et barn, og skylden dagligt tynger Ed? Er Ryan faktisk bare en anstændig, hårdtarbejdende, god fyr, som tilsyneladende er hovedkulds forelsket i Eds datter?

Hold nu fast en dramatisk thriller, der får siderne til at vende sig i lynets hast. Jeg kunne simpelthen ikke vente med at finde ud af, hvad der nu vil komme, efterhånden som Ed styrer direkte mod en en katastrofe, man bare venter på skal ske – hvilket så sker og efterlader dig fuldkommen paf. Flere af den slags bøger, tak!

T.M. Logan: Den gode svigersøn, Forlaget Jentas, oversat af Henriette Rostrup, 416 sider, 9. januar 2023

Der er lukket for kommentarer.