// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Elle Kenndy: Pæn pige-problemet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Kærlighed og romantik, Roman

Elle Kenndy: Pæn pige-problemet

Skrevet af den 27. januar 2023 – 06:20Ingen kommentarer

Elle Kennedy er om nogen god til at skrive humoristiske og varmblodige sexede fortællinger om ung kærlighed, der uanset læserens alder, kryber ind under huden. Pæn pige-problemet er den første bog i en ny serie kaldet Avalon Bay, og jeg kan allerede afsløre, at jeg er fuldkommen hooked.

Mackenzie er en fornuftig ung kvinde med noget af en forretningssans, men hendes velhavende forældre er fast besluttede på, at hun skal have en universitetsgrad og derefter gifte sig med sin velhavende kæreste, Preston, selvom Mackenzie rent faktisk har skabt en succesfuld forretning med flere ansatte ved at lave to populære websider og derfor er økonomisk uafhængig af sine forældre, hvis hun ønsker det. Mackenzie er bare ikke opdraget til at sige sine forældre imod, så hun starter på Garnet College i kystbyen Avalon Bay, som hendes forældre ønsker.

Cooper er en lokal i universitetsbyen Avalon Bay og hader de stenrige, forkælede og respektløse studerende fra Garnet College, som hænger ud på byens barer. En aften da rigmandsdrengen Preston i en brandert provokerer Cooper og ender med at få ham fyret, udtænker Cooper og hans gruppe af venner en udspekuleret plan om at få Preston ned med nakken. Han vil få Prestons smukke kæreste til af falde for sig, så Preston kan mærke, hvordan det er at blive vraget. Problemet er bare, at da Cooper lærer Mackenzie at kende, er hun alt andet end snobbet og overfladisk – hun er faktisk lige det, Cooper har savnet. Men kan man bygge et forhold på et falsk grundlag?

Der sker simpelthen så meget i den her bog, at jeg kun kan kradse lidt i overfladen af alt det, du kommer til at opleve ved at læse den. Der er tonsvis af drama, sårede følelser, humor, kærlighed og hed sex, så dampen vælter op ad siderne. Karaktererne (også bipersonerne) er interessante, og jeg får lyst til at vide mere om dem alle. Og så kan jeg selvfølgelig ikke undgå at heppe på, at det hele løser sig for Mackenzie og Cooper. Jeg kan næsten ikke vente på fortsættelsen.

Elle Kennedy: Pæn pige-problemet, oversat af Sarah Louise Pedersen, Forlaget Flamingo/Gyldendal, 494 sider, november 2022

Der er lukket for kommentarer.