// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ali Hazelwood: Kærlighed på hjernen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Kærlighed og romantik, Roman

Ali Hazelwood: Kærlighed på hjernen

Skrevet af den 11. april 2023 – 05:43Ingen kommentarer

Er du til feel good-bøger krydret med sjove replikker og hot sex, skal du læse med her. Ali Hazelwood er nemlig aktuel med endnu en virkelig underholdende, binge-værdig kærlighedshistorie sat i et forskningsunivers, hvor historiens hovedperson skal grueligt meget igennem for at finde kærligheden.

Hjerneforsker Bee Königswasser er måske ikke den typiske professor af udseende med sit lilla hår, piercinger og tatoveringer, men hun er så dygtig til sit arbejde, at hun får tilbudt en lederstilling på et prestigefyldt forskningsprojekt for NASA. Problemet er bare, at hun ikke er den eneste, der skal stå i spidsen for NASA’s BLINK-projekt. Hendes ærkefjende Levi Ward (ærkefjende fordi Bee ved, at Levi hader hende, uden hun faktisk ved hvorfor) skal nemlig lede projektet med hende, og der går ikke længe, før Bee opdager, at der bliver spændt godt og grundigt ben for hende. Hendes computere og laboratorieudstyr dukker ikke op, de andre medarbejdere ignorerer hende, og hun bliver ikke indkaldt til BLINK’s planlægningsmøder.

Bee bliver mere og mere frustreret. Hun har hele sit liv levet efter én simpel regel: Hvad ville Marie Curie gøre? Og Marie Curie ville ikke finde sig i noget. Problemet er bare, at Levi Ward, udover at være en højrøvet næsten 2 meter høj, mørkhåret og ekstremt hot mand på den der afslappede jeg-skal-ikke-gøre-noget-for-det-måde, får Bees puls til at stige, hver gang de taler sammen. Bee må dog gøre noget, og da BLINK-projektet synes at være i fare for at blive lukket ned, kan Bee sværge på, at Levi ikke kigger på hende med hadefulde øjne, som han ellers altid har gjort. Faktisk virker det, som om han prøver at hjælpe Bee.

Jeg er simpelthen så vild med den her serie. Ikke nok med at jeg kan garantere dig, at du griner en god del af tiden, du læser, så er den skrevet i et spændende sprog fuld af energi, der får siderne til at vende sig selv. Igen i denne Ali Hazelwood får man en hulens masse hed sex, en god portion drama og en virkelig fin kærlighedshistorie. Det holder hele vejen igennem, og jeg glæder mig meget til, at næste Ali hazelwood-bog udkommer i juni.

Læs også vores anmeldelse af Hypotesen om kærlighed her

Ali Hazelwood: Kærlighed på hjernen, Gutkind, oversat af Pia Konstantin Berg, 418 sider, februar 2023

Der er lukket for kommentarer.