// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Inger Wolf: Mordene på Helholm
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Inger Wolf: Mordene på Helholm

Skrevet af den 24. februar 2023 – 06:42Ingen kommentarer

Inger Wolf er en af de krimiforfattere, hvor jeg på forhånd bare ved, at jeg har noget godt i vente, når jeg får en af hendes bøger. Mordene på Helholm er første bind i hendes nye krimiserie med journalisten Agnes Vrangler, og I kan godt glæde jer!

Midt i Kattegat ligger den isolerede naturø Helholm, hvor Agnes Vrangler er vokset op. Hun har ikke ligefrem de bedste minder om sin ungdom på øen, så da hendes bror beder hende om at komme hjem for at holde jul med familien og nok den sidste jul med deres syge far efter 14 års fravær, tager hun modvilligt afsted.

Agnes befinder sig dog ikke længe på øen, før hendes interesse for uopklarede mordsager og true crime bliver vakt. Resterne af et lig bliver fundet i en af Helholms moser, og politiet ved ikke, hvem det er, eller hvad der er sket. Agnes aner en unik mulighed for at lave den podcast, hun altid har drømt om at lave, og sammen med sin niece går hun på jagt efter svar på, hvad der er sket. Spørgsmålet er bare om øens beboere er interesserede i, at Agnes skal snage i deres hemmeligheder. Måske lurer faren et sted, Agnes aldrig ville have forventet.

Endnu engang har Inger Wolf leveret et spændende plot og en historie, der holdt min interesse hele bogen igennem. Bogen er hurtigt læst uden en masse indviklede forviklinger, men med en følelse af et snigende ubehag, som vokser bogen igennem. Jeg glæder mig til at få fingrene i den næste Agnes Wrangler-krimi.

Læs vores anmeldelser af Inger Wolfs tidligere bøger her

Inger Wolf: Mordene på Helholm, People’s, 380 sider, januar 2023

Der er lukket for kommentarer.