// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Nicola May: Gaven i Cockleberry Bay & Vinter i Cockleberry Bay
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Feel good, Roman

Nicola May: Gaven i Cockleberry Bay & Vinter i Cockleberry Bay

Skrevet af den 6. november 2022 – 06:06Ingen kommentarer

Med Gaven i Cockleberry Bay er vi tilbage i den charmerende og hyggelige engelske kystby, hvor Rosa fors√łger at holde sammen p√• sin familie, sine venner og livet i byen.

Hun er blevet medejer af cafeen Rosas og vil derfor gerne give sin lille butik videre, men det skal g√łres i gamle Neds √•nd. Butikken s√¶ttes derfor ikke til salg, men den kommende ejer skal g√łre sig fortjent til den. Det bliver springbr√¶ttet til at s√¶tte historien i gang, for hvem har fortjent butikken? Hvordan g√łr man sig fortjent til en butik? Rygtet om denne ‚Äôgavebod‚Äô rygtes langt ud over bygr√¶nsen, og pludselig bes√łger flere og flere tvivlsomme typer den lille by. Samtidig k√¶mper Rosa med k√¶rligheden, og √łnsker br√¶ndende at blive mor, s√• hende og Josh kan f√• en rigtig familie.

I bedste feel good stil udspiller det ene drama efter det andet sig omkring Rosa, som altid form√•r at f√• opm√¶rksomheden rettet mod sig selv. Vi m√łder de gode gamle kendte karakterer fra de to f√łrste b√łger, og samtidig introduceres vi for nye, som f√•r lov til at spille en stor rolle i den sidste bog Vinter i Cockleberry Bay.

Der er noget um√•deligt hyggeligt og hjemligt ved at l√¶se disse b√łger. Det kr√¶ver ikke det store af l√¶seren, og man er godt underholdt. Man begynder at holde af folk og f√¶ i den lille by, for alle besidder de jo en personlig charme, omend nogle ogs√• er noget excentriske. Serien slutter med Vinter i Cockleberry Bay, hvor alle ender sluttes, og det er godt, for historien begynder lidt at g√• i ring, og det vil ikke virke trov√¶rdigt, at der spindes flere intriger og historier op omkring den sk√łre enlige Rosa fra London, som kommer til Cockleberry Bay.

Anmeldelsen af de to f√łrste b√łger i serien kan l√¶ses her.

Nicola May, Gaven i Cockleberry Bay, 319 sider & Vinter i Cockleberry Bay, 324 sider, Alpha, 2022, oversat af Christine Gasbjerg.

Der er lukket for kommentarer.