// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Angela Marsons: Knuste knogler
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Angela Marsons: Knuste knogler

Skrevet af den 11. oktober 2022 – 05:46Ingen kommentarer

Hvad kan mordet p√• en ung prostitueret og et efterladt sp√¶dbarn samme aften have med hinanden at g√łre? Angela Marsons l√¶gger h√•rdt fra start i sin 8. krimi om kommiss√¶r Kim Stone og hendes formidable efterforskningsteam.

En kold vinteraften da Kim endelig kan se sit snit til at komme hjem, opdager hun et efterladt sp√¶dbarn p√• trappen til politistationen i Black Country. Kim er bestemt ikke den moderlige type, s√• hun tilkalder med det samme Bryant fra sit team. De f√•r dog ikke mulighed for at unders√łge sagen n√¶rmere, da de med et bliver kaldt ud til fundet af en d√łd prostitueret. Men hvad har et tilsyneladende selvmord og en efterladt baby med hinanden at g√łre? Kim ved bare, at der er noget, hun ikke er opm√¶rksom p√•, og da de opdager, at det ikke er selvmord men mord, s√¶tter hun alle sejl til for at opklare sagen.

Der g√•r dog ikke l√¶nge, f√łr endnu en prostitueret bliver fundet bestialsk myrdet, og det g√•r op for Kim og hendes team, at de har med en seriemorder at g√łre, der bevidst g√•r efter skr√łbelige unge piger. Alfonsen Kai Lord, som er kendt for sin h√•rdh√¶ndede behandling af pigerne, er straks i s√łgelyset, og efterh√•nden som de dykker ned i sagen, g√•r det op for dem, at der foreg√•r noget langt v√¶rre i det skjulte end f√łrst antaget. Handler de ikke hurtigt, er det enden for endnu en ung pige.

Jeg bliver aldrig tr√¶t af denne serie og den hardcore ensomme ulv Kim Stone. Tempoet er som altid h√łjt, og selvom det er den 8. bog i serien, kan du sagtens f√• en virkelig god krimioplevelse ved kun at l√¶se Knuste knogler. Alle Marsons b√łger er velkomponerede med interessante karakterer og gode plots. Det er bare om at komme i gang med at l√¶se.

L√¶s ogs√• anmeldelserne af de andre b√łger i serien her.

Angela Marsons: Knuste knogler, Forlaget Jentas, oversat af Stig W. J√łrgensen, 366 sider, september 2022

Der er lukket for kommentarer.