// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Robert Bryndza: Når mørket sænker sig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding, Thriller

Robert Bryndza: Når mørket sænker sig

Skrevet af den 15. august 2022 – 06:02Ingen kommentarer

Endelig er der nyt i serien om den tidligere efterforsker Kate Marshall og hendes sidekick Tristan, og endnu engang blev jeg revet med i en fantastisk underholdende og spændende fortælling, hvor Kate og Tristan skal forsøge at opklare en gammel henlagt forsvindingssag.

Efter at være stoppet i politiet har Kate startet et detektivbureau sammen med Tristan. Efter en noget træg start kommer der gang i forretningen, da Kate bliver bedt om at kigge på en gammel sag, hvor den unge journalist Joanna forsvandt, efter at hun havde afsløret en politisk skandale. Hun er aldrig blevet fundet, men hendes mor har brug for svar.

Kate og Tristan får lov at gennemgå politiets sagsakter og kan konstatere, at sporet efter Joanna ender blindt. Ved et tilfælde finder Kate navnene på to unge mænd, som forsvandt i samme periode som Joanna, og som Joanna tilsyneladende var på sporet af. Så måske havde hendes forsvinden slet ikke noget at gøre med den politiske skandale – måske skyldtes det, at hun var på sporet af noget helt andet og meget farligere. Men jo tættere Kate og Tristan kommer på sandheden, jo mørkere skyer trækker sammen over dem.

Det var en kæmpe fornøjelse at læse denne bog, og jeg slugte den på en enkelt dag. Jeg kunne ganske enkelt ikke lægge den fra mig. Kate og Tristan er et herligt makkerpar, der supplerer hinanden godt, og bogen er utroligt velskrevet og holder et højt tempo gennem hele historien, så man ikke kan andet end at holde på hat og briller og lade sig rive med. Nu vil jeg bare gerne bede om den næste bog i serien, tak!

Du kan læse vores anmeldelser af de tidligere bøger i serien her.

Robert Bryndza, Når mørket sænker sig, Forlaget Jentas, 351 sider, oversat af Inger Kristensen, udkom 22. juni 2022

Der er lukket for kommentarer.