// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Mhari McFarlane: Vild med dig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, K√¶rlighed og romantik, Roman

Mhari McFarlane: Vild med dig

Skrevet af den 17. september 2022 – 06:16Ingen kommentarer

Er det muligt at v√¶re bryllupsfotograf og samtidig hade alt, hvad der har med bryllupper at g√łre ‚Äď inklusive tanken om √¶gteskab?

Harriet Hatley er om nogen en atypisk bryllupsfotograf, men selvom hun ikke tror p√• romantik og alt, hvad der er forbundet med det at blive gift, er hun stadig byens mest eftertragtede bryllupsfotograf. Hun er nemlig virkelig god til sit job. Da hendes k√¶reste gennem to √•r, trods sin viden om Harriets syn p√• √¶gteskab, frier til hende foran hele sin (forf√¶rdelige, if√łlge Harriet) familie, g√•r Harriet i panik og forlader ham.

Single og uden noget sted at bo fikser Harriets ejendomsm√¶gler-veninde et lejet v√¶relse hos den ret flotte Cal Clarke, der selv har en noget broget fortid, hvad ang√•r bryllupper. Han lejer v√¶relset ud til hende, uden de n√•r at m√łde hinanden, s√• da hun skal flytte ind, opdager de begge, at de har v√¶ret vidne til en temmelig forf√¶rdelig bryllupskatastrofe, de begge helst vil glemme. Det er bare ikke s√• nemt, n√•r man lever under samme tag!

Men det er ikke det eneste. Begge har de en eksk√¶reste, der vil g√łre alt for at f√• dem tilbage. Og Harriet har ikke kun √©n eks, der sp√łger. Nej, en hun har pr√łvet at glemme alt om, er kommet tilbage for at h√¶vne sig godt og grundigt p√• Harriet, og mens Harriet pr√łver at redde sit omd√łmme og sin karriere, g√•r Cal og Harriet fra kun at v√¶re bof√¶ller til at v√¶re venner. Men kan de n√łjes med det?

Jeg elsker Mhairi McFarlanes b√łger, men denne her er nok den bedste af dem alle. Harriet er virkelig en interessant og nuanceret karakter, og jeg heppede p√• hende hele bogen igennem. Venskaber bliver sat p√• pr√łve og nogle sorteret fra ‚Äď men de gode bliver ved Harriets side. Som i alle McFarlanes b√łger f√•r vi b√•de humor, fandenivoldskhed og k√¶rlighed, uden at det bliver for sukkers√łdt. Det er nok det, der tiltaler mig mest og g√łr, at jeg altid gl√¶der mig til at l√¶se en ny Mhairi McFarlane chicklit.
L√¶s ogs√• vores anmeldelser af nogle af de tidligere Mhairi McFarlane-b√łger her.

Mhairi McFarlane: Vild med dig, HarperCollins Nordic, oversat af Rita Klawa, 400 sider, august 2022

Der er lukket for kommentarer.