// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mhari McFarlane: Vild med dig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Kærlighed og romantik, Roman

Mhari McFarlane: Vild med dig

Skrevet af den 17. september 2022 – 06:16Ingen kommentarer

Er det muligt at være bryllupsfotograf og samtidig hade alt, hvad der har med bryllupper at gøre – inklusive tanken om ægteskab?

Harriet Hatley er om nogen en atypisk bryllupsfotograf, men selvom hun ikke tror på romantik og alt, hvad der er forbundet med det at blive gift, er hun stadig byens mest eftertragtede bryllupsfotograf. Hun er nemlig virkelig god til sit job. Da hendes kæreste gennem to år, trods sin viden om Harriets syn på ægteskab, frier til hende foran hele sin (forfærdelige, ifølge Harriet) familie, går Harriet i panik og forlader ham.

Single og uden noget sted at bo fikser Harriets ejendomsmægler-veninde et lejet værelse hos den ret flotte Cal Clarke, der selv har en noget broget fortid, hvad angår bryllupper. Han lejer værelset ud til hende, uden de når at møde hinanden, så da hun skal flytte ind, opdager de begge, at de har været vidne til en temmelig forfærdelig bryllupskatastrofe, de begge helst vil glemme. Det er bare ikke så nemt, når man lever under samme tag!

Men det er ikke det eneste. Begge har de en ekskæreste, der vil gøre alt for at få dem tilbage. Og Harriet har ikke kun én eks, der spøger. Nej, en hun har prøvet at glemme alt om, er kommet tilbage for at hævne sig godt og grundigt på Harriet, og mens Harriet prøver at redde sit omdømme og sin karriere, går Cal og Harriet fra kun at være bofæller til at være venner. Men kan de nøjes med det?

Jeg elsker Mhairi McFarlanes bøger, men denne her er nok den bedste af dem alle. Harriet er virkelig en interessant og nuanceret karakter, og jeg heppede på hende hele bogen igennem. Venskaber bliver sat på prøve og nogle sorteret fra – men de gode bliver ved Harriets side. Som i alle McFarlanes bøger får vi både humor, fandenivoldskhed og kærlighed, uden at det bliver for sukkersødt. Det er nok det, der tiltaler mig mest og gør, at jeg altid glæder mig til at læse en ny Mhairi McFarlane chicklit.
Læs også vores anmeldelser af nogle af de tidligere Mhairi McFarlane-bøger her.

Mhairi McFarlane: Vild med dig, HarperCollins Nordic, oversat af Rita Klawa, 400 sider, august 2022

Der er lukket for kommentarer.