// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julie Houston: Familiehemmeligheder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Feel good, Kærlighed og romantik, Roman

Julie Houston: Familiehemmeligheder

Skrevet af den 4. september 2022 – 06:14Ingen kommentarer

Fire søstre, fire meget forskellige liv og en hemmelighed, der truer med at ødelægge alt. Det er opskriften i Julie Houstons nye roman, der er en hyggelig historie om familiebånd, stærke kvinder og modet til at følge sit hjerte.

Juno lever et rutinepræget liv med sin kedelige mand, Fraser, og deres to børn. Hun arbejder som læge i Westenbury, Yorkshire, og i byen bor også to af hendes tre søstre: Pandora er den perfekte hustru og mor, som er gift ind i en fin familie og altid har styr på alting. Ariadne er den ældste og mest fandenivoldske af søstrene, mens efternøleren Lexia er en tidligere popstjerne, som nu er gift med den berømte fodboldspiller Theo Ryan.

Juno, Pandora og Ariadne har stort set ikke haft nogen kontakt med Lexia i de sidste mange år, men pludselig forlyder det, at hun vil flytte tilbage til Westenbury med Theo og deres lille søn. Mens Ariadne er glad for nyheden, og Pandora er det lige modsatte, har Juno tankerne et helt andet sted. Hendes mand er for nylig blevet udstationeret et år i Boston, og til trods for at hun er gift, kan hun ikke lade være med at sende lange blikke efter byens nye læge, Scott Butler, som tilfældigvis også er hendes nye kollega.

Lexias genkomst og Pandoras insisteren på, at alle søstrene skal være med i hendes opsætning af musicalen Jesus Chris Superstar, bringer søstrene tættere sammen, end de har været længe, men det betyder også, at fortidens hemmeligheder ikke længere kan holdes begravet, hvilket får store konsekvenser for dem alle.

Familiehemmeligheder er en hyggelig, hjertevarm fortælling om båndet mellem søstre, længslen efter kærlighed og viljen til at ændre sin egen skæbne, koste hvad det vil. Persongalleriet i bogen er stærkt, og der er mange morsomme karakterer, som giver historien et humoristisk præg. Hemmeligheden var ikke så svær at regne ud, men jeg nød stadig bogen, som er både velskrevet og sjov. En varm anbefaling til de kølige, mørke aftener vi har foran os nu.

Læs også vores anmeldelse af forfatterens bog En landsbyaffære her.

Julie Houston, Familiehemmeligheder, Palatium Books, 370 sider, oversat af Camilla Bøggild, juli 2022

Der er lukket for kommentarer.