// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Julie Houston: Familiehemmeligheder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Feel good, K√¶rlighed og romantik, Roman

Julie Houston: Familiehemmeligheder

Skrevet af den 4. september 2022 – 06:14Ingen kommentarer

Fire s√łstre, fire meget forskellige liv og en hemmelighed, der truer med at √łdel√¶gge alt. Det er opskriften i Julie Houstons nye roman, der er en hyggelig historie om familieb√•nd, st√¶rke kvinder og modet til at f√łlge sit hjerte.

Juno lever et rutinepr√¶get liv med sin kedelige mand, Fraser, og deres to b√łrn. Hun arbejder som l√¶ge i Westenbury, Yorkshire, og i byen bor ogs√• to af hendes tre s√łstre: Pandora er den perfekte hustru og mor, som er gift ind i en fin familie og altid har styr p√• alting. Ariadne er den √¶ldste og mest fandenivoldske af s√łstrene, mens eftern√łleren Lexia er en tidligere popstjerne, som nu er gift med den ber√łmte fodboldspiller Theo Ryan.

Juno, Pandora og Ariadne har stort set ikke haft nogen kontakt med Lexia i de sidste mange √•r, men pludselig forlyder det, at hun vil flytte tilbage til Westenbury med Theo og deres lille s√łn. Mens Ariadne er glad for nyheden, og Pandora er det lige modsatte, har Juno tankerne et helt andet sted. Hendes mand er for nylig blevet udstationeret et √•r i Boston, og til trods for at hun er gift, kan hun ikke lade v√¶re med at sende lange blikke efter byens nye l√¶ge, Scott Butler, som tilf√¶ldigvis ogs√• er hendes nye kollega.

Lexias genkomst og Pandoras insisteren p√•, at alle s√łstrene skal v√¶re med i hendes ops√¶tning af musicalen Jesus Chris Superstar, bringer s√łstrene t√¶ttere sammen, end de har v√¶ret l√¶nge, men det betyder ogs√•, at fortidens hemmeligheder ikke l√¶ngere kan holdes begravet, hvilket f√•r store konsekvenser for dem alle.

Familiehemmeligheder er en hyggelig, hjertevarm fort√¶lling om b√•ndet mellem s√łstre, l√¶ngslen efter k√¶rlighed og viljen til at √¶ndre sin egen sk√¶bne, koste hvad det vil. Persongalleriet i bogen er st√¶rkt, og der er mange morsomme karakterer, som giver historien et humoristisk pr√¶g. Hemmeligheden var ikke s√• sv√¶r at regne ud, men jeg n√łd stadig bogen, som er b√•de velskrevet og sjov. En varm anbefaling til de k√łlige, m√łrke aftener vi har foran os nu.

Læs også vores anmeldelse af forfatterens bog En landsbyaffære her.

Julie Houston, Familiehemmeligheder, Palatium Books, 370 sider, oversat af Camilla B√łggild, juli 2022

Der er lukket for kommentarer.