// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Anna James: Den magiske boghandel – Bogsmuglerne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » B√łrnebog, Sp√¶nding

Anna James: Den magiske boghandel – Bogsmuglerne

Skrevet af den 4. oktober 2022 – 05:27Ingen kommentarer

Nu kan alle de unge l√¶sere derude igen f√• gl√¶den af den mest magiske sp√¶ndingsserie for b√łrn og deres for√¶ldre. Den magiske boghandel ‚Äď Bogsmuglerne er den fjerde bog i serien, og den er lige s√• god, hvis ikke bedre, end de tidligere b√łger i Den magiske boghandel.

I Bogsmuglerne kommer Milo og hans onkel Horatio, som begge lever p√• det magiske tog Lokomato og smugler sj√¶ldne b√łger, p√• visit hos Tilly og hendes bedstefor√¶ldre for at f√• hj√¶lp af Tilly. Horatio mener, at Tilly skylder ham en tjeneste, og han vil have hende til at bogvandre i en bestemt bog og tage noget med ud til ham. Det er Tilly ikke interesseret i, men da hendes morfar og dern√¶st Horatio bliver ramt af en mystisk forgiftning, som stammer fra to udgaver af Troldmanden fra Oz, m√• hun alligevel hj√¶lpe ham.

De skal have hj√¶lp fra den mystiske Alkymist, men han er ikke den, de troede, han ville v√¶re, og snart er de p√• flugt sammen med Alkymistens datter Alessia. Igen m√• Tilly redde dagen sammen med Milo, der opdager, at hans farmor, som han aldrig har kendt, engang har styret Lokomato. Kan de n√• at l√łse mysteriet, f√łr det bliver for sent at redde Tillys morfar?

Hold op, hvor ville jeg have elsket at have haft denne serie til r√•dighed som barn. Ikke nok med at historien er f√¶ngslende og holder niveauet hele vejen igennem, s√• f√•r man ogs√• lov til at genopleve karaktererne i nogle af de b√łger, jeg elskede som barn. Min unge medl√¶ser Mathilde p√• 11 √•r elsker serien og har lyst til at l√¶se nogle af de b√łger, bogvandrerne dykker ned i, og hvis det ikke er en succes i sig selv, s√• ved jeg ikke, hvad er.

L√¶s ogs√• anmeldelserne af de tidligere b√łger i serien her

Anna James: Den magiske boghandel ‚Äď Bogsmuglerne, HarperCollins Nordic, oversat af Mich Vraa, 432 sider, juni 2022

Der er lukket for kommentarer.