// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Aimee Molloy: Grænseløs beundring
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Domestic noir, Spænding, Thriller

Aimee Molloy: Grænseløs beundring

Skrevet af den 7. juli 2022 – 05:58Ingen kommentarer

Det her er en af de bøger, der fuldkommen vil tage fusen på dig, for magen til domestic noir thriller skal man lede længe efter! Jeg vil forsøge at beskrive bogen uden at komme med for mange spoilere, men jeg lover dig, at trods min vage beskrivelse er det her en bog, der skal læses!

Sam og Annie er nygifte og forelskede til op over begge ører. De er for nyligt flyttet til Sams hjemstavn, en lille forstad til NY kaldet Chestnut Hill, for at være tæt på Sams mor, der er kommet på plejehjem, fordi hun har Alzheimers. Sam er psykolog og skal holde konsultationer fra hjemmekontoret, mens Annie selv arbejder hjemmefra og forsøger at få tiden til at gå, indtil Sam har fri. De mangler ikke penge, for Sams far, som Sam ikke har haft kontakt til, siden han forlod Sams mor for en langt yngre model, har grundet anger over situationen overført et enormt pengebeløb til Sams mor, som hun dernæst har lovet sin søn. Problemet er bare, at Sam ikke har fået pengene endnu, og efterhånden som hans mors sygdom bliver mere fremtræden, og regningerne vælter ind, bliver Sam mere og mere desperat.

Da Sam en eftermiddag under en voldsom storm forsvinder, arrangerer byens indbyggere en eftersøgning. Politiet tror ikke på, at der er sket en forbrydelse, men de kan ikke udelukke, at Sam er kørt galt i stormen. Da de finder ud af, at han har gæld til op over begge ører, ændrer billedet sig totalt, og Annie må gøre alt for at overbevise dem om ikke at stoppe med at lede efter Sam.

Forestil dig at læse en bog, der støt går i en retning, for så fra den ene side til den anden at få en oplysning, som fuldkommen ændrer alt, hvad du har læst i bogen. Det er simpelthen det vildeste plottvist, og jeg undrer mig stadig over, hvordan Aimee Molloy så elegant førte mig rundt i manegen. Grænseløs beundring får en gigantisk anbefaling herfra.

Aimee Molloy: Grænseløs beundring, Forlaget Falco, oversat af Laura Kjær Larsen, 289 sider, juni 2022

Der er lukket for kommentarer.