// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Søren Dahl: Den der vover livet
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Samtalebog

Søren Dahl: Den der vover livet

Skrevet af den 18. november 2010 – 14:37Ingen kommentarer

”De oplevelser, man har, er kun så store som dem, man oplever dem sammen med.”, citatet er af Tina Dickow og indgår i en samtale hun har med Søren Dahl.

Igennem årene med radioprogrammet Café Hack på P4 har Søren Dahl mødt mange spændende mennesker, flere af dem har spøgt i hans bevidsthed og han har haft lyst til at tale mere med dem og få en dybere snak om det gode liv.

I bogen Den der vover livet, taler Søren Dahl med fem vidt forskellige mennesker, der hver især har oplevet mere end de fleste. Politikeren Poul Nyrup Rasmussen, præsten Kathrine Lilleør, formanden for Muskelsvindfonden Ewald Krog, sangerinden Tina Dickow og ikke mindst vores alle sammens energibundt Ole Henriksen.

En håndfuld danskere med noget på hjerte og Søren Dahl med evnen til at stille gode spørgsmål, gør bogen relevant. Den er bygget op som en rigtig samtale, hvor forskellige skifttyper angiver hvem der taler og hvornår det er Søren Dahls egne tanker, der kommer til udtryk.

Bogen handler om livskvalitet, om de intense samtaler om store ting i livet, om det der gør ondt og om at turde tage fat i livet og gøre en forskel. Vejen til lykken er ikke nødvendigvis nem og lettilgængelig, men trods modstand og tvivl, er det livsbekræftende at læse, om de enkelte personers veje mod det gode liv.

Søren Dahl håber, at hans bog kan være med til, at man ranker ryggen og siger: ”Jeg tør også leve livet!”

Søren Dahl, Den der vover livet, Lindhardt og Ringhof, 220 sider, 2010