// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Iben Wurbs: Billie & Bertil – Turen til Sverige
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Iben Wurbs: Billie & Bertil – Turen til Sverige

Skrevet af den 21. november 2010 – 18:44Ingen kommentarer

Bertil og Billie er tvillinger. De glæder sig, for de skal besøge onkel Jonas som bor i Sverige. De skal sejle og køre i bus sammen med onkel Jonas, som fortæller mange sjove historier.

Med på turen er Bamse og Kanin, som Bertil og Billie passer godt på. Men i Sverige bliver Bamse væk, det er en stor fugl der har snuppet ham. Heldigvis dukker Bamse op igen og Billie og Bertil har en dejlig ferie hos onkel Jonas.

Billie og Bertil-bogen er skrevet af Iben Wurbs og illustreret af Jonas Lautrop. Det er en rigtig fin børnebog som egner sig godt til oplæsning for de 2-6 årige. Historien er god og der er masser af samtaleemner i tegningerne. Undervejs er der også sider med tekst og billeder, så børnene selv kan være med til at ”læse” historien. Det er også spændende, at lede efter de små mus, som sniger sig med på tegningerne.

Her i huset er den læst mange gange, for 2 stk på knap 3 og 6 år og de synes den er rigtig god og spændende. De kan sagtens sætte sig ind i, hvordan det må være at miste sin Bamse og bogen giver anledning til en masse snak.

Iben Wurbs er skuespiller, manuskriptforfatter og har spillet Lotte i mere end 1000 afsnit af Anna og Lotte på DR.

Iben Wurbs, Billie og Bertil – turen til Sverige, Poltikens børnebøger, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.