// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ann Rosman: Sjælekisten
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Ann Rosman: Sjælekisten

Skrevet af den 2. november 2010 – 07:00Ingen kommentarer

Jeg var rigtig godt tilfreds med Ann Rosmans første krimi om kriminalassistent Karin Adler, så det var dejligt at opleve at bog nr.2 sagtens kunne leve op til forventningerne.

Ann Rosmans anden krimi: Sjælekisten, handler om flere makabre fund af kvinder, der er behandlet som heksene blev i gamle dage. Det er brutale mord med referencer til 1600-tallets hekseforfølgelse, hvor området i og omkring Marstrand har deres egen tunge historie at bære på.

Karin Adler er kommet på afstand af ekskæresten, hun er fri og sej, arbejder som en sindssyg og oplever en forelskelse sideløbende med, at hun skal koncentrere sig om de makabre fund.

Hovedingredienserne er ondskab, svigt, venskaber og kærlighed med den spændende drejning der handler om hekse og overtro.

Personerne i bogen er skildret godt, vi lærer dem bedre at kende, de er meget genkendeligt beskrevet og de sideløbende historier giver kun handlingen ekstra dybde og spænding.

Karin Adler bærer rollen son hovedperson ganske udmærket og det er en fornøjelse, at lære hende bedre at kende.

Derfor er det kun skønt at høre, at Ann Roman arbejder på den tredje krimi i serien. Hun bor selv i Marstrand med mand og børn, hvor hun skriver, lytter til Evert Taube og forsker i Marstrands spændende fortid.

Ann Rosman, Sjælekisten, Forlaget Punktum, 2010, 370 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.