// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Rachel Hawkins: Hævnens paradis
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding, Thriller

Rachel Hawkins: Hævnens paradis

Skrevet af den 26. juni 2022 – 05:48Ingen kommentarer

Mangler du sommerens thriller, skal du læse med her! Sol, sommer, drinks og unge smukke mennesker. Scenen er sat i Rachel Hawkins thriller Hævnens paradis, hvor en gruppe unge rejser til en afsidesliggende ø i Stillehavet for at finde paradis – kun for at opdage det komplet modsatte.

Lux McAllister arbejder som servitrice i San Diego, da hun forelsker sig hovedkulds i den flotte og charmerende Nic. Hun rejser med ham til Hawaii for at sejle rundt med ham, men ender med at arbejde som rengøringskone på et hotel, mens de sparer sammen til at få repareret Nics båd, Susannah, som skulle have været omdrejningspunktet for deres lykkelige ferie. Da Nic bliver tilbudt et job, der både kan betale for reparationerne og give dem mulighed for endelig at komme ud og sejle, kan han ikke gøre andet end at takke ja.

De unge kvinder Brittany og Amma vil have Nic til at fragte dem til en mystisk ø i Stillehavet kaldet Meroe Island. Her skal de have deres livs ferie afskåret fra turisme og alt, hvad der hører sig til den moderne verden. Hvad de bare ikke har regnet med, er, at de ikke er alene på øen. Men den anden båd, der ligger ud for øen, huser et super sødt og velhavende kærestepar, så det kommer til at fungere alligevel. Eller det er i hvert fald, hvad de tror. For pludselig dukker endnu en båd op i paradis, og øens frie idyl får snart en anden stemning, da ikke alle på øen er, hvad de giver sig ud for at være.

Hævnens paradis er en page-turner, du har læst samme dag, du begynder. Historien skifter mellem før og nu, så man først et godt stykke inden i bogen begynder at mærke ubehaget og løgnene presse på. Det er super godt, og jeg vil helt sikkert anbefale den til dig, der elsker en overraskende thriller med et fedt plot.

Rachel Hawkins: Hævnens paradis, Forlaget Falco, oversat af Emilie Harild Gaardboe, 320 sider, maj 2022

Der er lukket for kommentarer.