// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Muna Shehadi: Olivias hemmelighed
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Muna Shehadi: Olivias hemmelighed

Skrevet af den 23. april 2022 – 06:12Ingen kommentarer

Jeg har glædet mig som et lille barn til at få historien om den sidste datter, Olivia, i Tre døtre-trilogien. Historierne handler om den afdøde glamourøse filmstjerne Jillian Crofts tre døtre Olivia, Eva og Rosalind og deres søgen efter svar på, hvem deres biologiske mor er. Det er nemlig noget af et mysterium, da ingen af dem har den samme mor.

Olivia Croft står overfor en række nye udfordringer. Hendes tv-show, Crofty Cooks, er blevet taget af skærmen, og det virker, som om ingen vil hyre hende til nye roller. Oven i alt det har hun og hendes mand, Derek, i flere år forsøgt at få et barn, og Olivia er ved at opgive håbet om nogensinde at blive mor. Som om det ikke er nok, har hun for nyligt fået at vide, at hendes store rollemodel, Jillian Croft, alligevel ikke er hendes mor – og det er nærmest for meget for Olivia at fordøje. Hun har altid følt, hun var en tro kopi af sin mor, og med den viden i baghovedet ved hun overhovedet ikke, hvem hun i virkeligheden er.

Da Olivia opdager, at Derek har skjult en gigantisk hemmelighed for hende, forandrer det alt, hvad hun har troet om den mand, hun elsker. I otte år har han løjet overfor hende, og Olivia flygter fra Los Angeles og deres hjem for at komme så langt væk fra ham som muligt. Hendes far og stedmor får hende indlogeret hos familie ved kysten i Maine – et sted der er fuld af lykkelige minder om hendes mor. Men trods de smukke omgivelser og minder, kan hun ikke forlige sig med, hvad hun har mistet. Så da hun møder den tiltrækkende Duncan, som også har været gennem et stort brud, må hun granske dybt i sig selv for at se, at lykken også kan findes i det uperfekte. Hun er bare nødt til at se sandheden i øjnene, og det må starte med, hvem der i virkeligheden er hendes mor.

Mangler du læsestof til årets sommerferie, kan jeg med god samvittighed anbefale denne serie. Den har nemlig lidt af det hele. Gamle hemmeligheder, familiedrama, nyfunden kærlighed og et tæt familiebånd mellem søstre er kun lidt af det, du får i denne serie. Der er nemlig meget mere mellem linjerne, og Muna Shehadi skriver fængslende og med så interessante og farverige karakterer, at siderne vender sig selv.

Læs også vores anmeldelser af de andre bøger i trilogien her

Muna Shehadi: Olivias hemmelighed, Forlaget Zara, oversat af Annemette Goldberg, 408 sider, april 2022

Der er lukket for kommentarer.