// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henrik Werner Hansen: En moderat tilstand
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Henrik Werner Hansen: En moderat tilstand

Skrevet af den 28. oktober 2010 – 20:51Ingen kommentarer

Der er mange krimier på markedet for tiden og heldigvis er nogen af dem bare rigtig gode. Et godt bud på en efterårskrimi er ”En moderat tilstand”, som er skrevet af Henrik Werner Hansen.

Den har alle de gode krimielementer; en spændende historie, gode personskildringer, moral, etik, magt og politik. Det er forfriskende med en krimi, der foregår i Danmark, lidt uden for København.

Janus Larsen er souschef i kriminalpolitiet og finder pludselig sig selv spundet ind i en række drabelige mord på blandt andet hans chef og dennes kone. Janus opdager mystiske forbindelser og bliver draget af den unge autistiske kvinde Bea, der viser sig at have helt særlige evner.

Janus skal have trævlet hele historien op, uden selv at gå i fælden og det er spændende at følge jagten på ondskaben.

”En moderat tilstand” er skrevet af Henrik Werner Hansen, som er uddannet jurist. Han har i mere end 35 år arbejdet i politi- og anklagemyndigheden, senest som konstitueret politimester. Han fratrådte sin stilling i forbindelse med indførelsen af politikredsreformen.

”En moderat tilstand” er hans debutroman, men vi kan jo håbe han har den lille sorte lommebog fyldt med flere gode historier, måske med inspiration fra det virkelige liv.

En moderat tilstand, Henrik Werner Hansen, EC Edition, 305 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.