// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julia Quinn:  Et afgørende øjeblik
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Kærlighed og romantik, Roman

Julia Quinn:  Et afgørende øjeblik

Skrevet af den 24. februar 2022 – 06:50Ingen kommentarer

Så skete det! Sidste og 8. bog i Julia Quinns afhængighedsskabende serie om familien Bridgertons otte børn i 1800-tallets London. Så sæt dig godt til rette, for vi får om noget både romantik, begær og en hulens masse intriger i denne sidste bog, der handler om familiens yngste søn, den flotte Gregory Bridgerton.

Gregory Bridgerton går og venter på, at Amors pil rammer ham, og han vil opleve den samme stormfulde forelskelse, som alle hans søskende har oplevet. Det er også præcis det, der sker, da han på et splitsekund forelsker sig i den gudesmukke miss Hermione Watson. Hermione er også smaskforelsket, men bare ikke i Gregory, så han må kæmpe, alt hvad han kan, for at vinde hendes gunst. Og til det må han få hjælp fra Hermiones bedste veninde, Lucy.

Lucy vil gøre alt for sin veninde, men indser dog efter noget tid, at hun selv er forelsket i Gregory. Lucy er bare selv forlovet med Lord Haselby, så hun må fortrænge sine følelser for Gregory. Da Hermione ender med at blive gift med Lucys bror, opdager Gregory, at det faktisk er Lucy, han nærer følelser for. Men hun er allerede lovet væk til en anden mand og skal snart giftes – medmindre Gregory kan stoppe brylluppet i tide.

Jeg elsker altså den her serie. Et afgørende øjeblik var den perfekte afslutning på serien. Julia Quinn skriver, så man kan mærke kemien mellem karaktererne og begæret, der oser op fra siderne. Jeg ved godt, at det nok er for meget for mange, men altså, den her type litteratur skal jo have både begær, en masse til tider kvalmefremkaldende pladderromantik og drama. Er du ikke til den slags bøger, så hold dig langt væk fra denne serie. Er du alligevel lidt nysgerrig, så synes jeg, du skal kaste dig over dem alle fra en ende af.

Læs også vores anmeldelser af de andre bøger i serien her

Julia Quinn: Et afgørende øjeblik, People’s, oversat af Lotte Follin, februar 2022

Der er lukket for kommentarer.