// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Cara Hunter: Blindt raseri
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Cara Hunter: Blindt raseri

Skrevet af den 16. januar 2022 – 06:00Ingen kommentarer

Er du k√łrt lidt sur i krimierne, er Cara Hunters Oxford-serie et godt valg til at komme i gang med at l√¶se igen. De handler om kriminalinspekt√łr Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i Oxford og de udfordringer, de st√•r overfor i den ellers p√• overfladen s√• idylliske by. Jeg lover dig, at der bliver spillet p√• alle tangenter her, og at Cara Hunter i hver eneste af sine selvst√¶ndige historier leverer et plot, der sidder lige i skabet.

Den unge kvinde Faith Appleford bliver en dag samlet op af en taxachauff√łr forsl√•et og skr√¶mt i udkanten af Oxford. Hun n√¶gter at g√• til politiet, men taxachauff√łren kan ikke f√• sig selv til at undlade at melde det. Da Fawley og hans team ops√łger pigen, n√¶gter hun at anmelde det, og det virker som en tabt sag at f√• hende til at samarbejde. Fawley kan bare ikke undg√• at f√łle, at der er noget, Faith skjuler, og nogle af de sparsomme ting, de har f√•et hende til at fort√¶lle, minder ham om en gammel sag, der stadig sp√łger i hans bevidsthed.

Pludselig forsvinder en kun 15-√•rig pige, og alle Fawleys alarmklokker ringer. For mange √•r siden f√¶ldede Fawley en serievoldt√¶gtsforbryder i Oxford, og noget ved denne nye sag f√•r Fawley til at t√¶nke p√• ham. Har de med en copycat at g√łre, eller fangede han den forkerte mand for mange √•r siden? Han ser ingen anden udvej end at rive op i en fortid, hans kone i mange √•r har fors√łgt at l√¶gge bag sig, og en sag de begge p√• hver deres m√•de var involveret i, og som kan have store konsekvenser for hans virke som kriminalinspekt√łr.

Endnu en gang leverer Cara Hunter en historie, der holder dig fastl√•st fra start til slut, alt imens Fawley og hans team har deres at k√¶mpe med p√• privatlivsfronten. Hunter skriver, s√• karakterne f√•r ansigt, og det f√łles altid som et gensyn med venner at begynde p√• en ny bog. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Cara Hunter, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Alle b√łgerne i serien kan l√¶ses som enkeltst√•ende historier, selvom du ikke m√• snyde dig for at l√¶se de tidligere b√łger i serien.

Dem kan du læse mere om her

Cara Hunter: Blindt raseri, Gads Forlag, oversat af Brian Christensen, 461 sider, januar 2022

Der er lukket for kommentarer.