// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Cara Hunter: Blindt raseri
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Cara Hunter: Blindt raseri

Skrevet af den 16. januar 2022 – 06:00Ingen kommentarer

Er du kørt lidt sur i krimierne, er Cara Hunters Oxford-serie et godt valg til at komme i gang med at læse igen. De handler om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i Oxford og de udfordringer, de står overfor i den ellers på overfladen så idylliske by. Jeg lover dig, at der bliver spillet på alle tangenter her, og at Cara Hunter i hver eneste af sine selvstændige historier leverer et plot, der sidder lige i skabet.

Den unge kvinde Faith Appleford bliver en dag samlet op af en taxachauffør forslået og skræmt i udkanten af Oxford. Hun nægter at gå til politiet, men taxachaufføren kan ikke få sig selv til at undlade at melde det. Da Fawley og hans team opsøger pigen, nægter hun at anmelde det, og det virker som en tabt sag at få hende til at samarbejde. Fawley kan bare ikke undgå at føle, at der er noget, Faith skjuler, og nogle af de sparsomme ting, de har fået hende til at fortælle, minder ham om en gammel sag, der stadig spøger i hans bevidsthed.

Pludselig forsvinder en kun 15-årig pige, og alle Fawleys alarmklokker ringer. For mange år siden fældede Fawley en serievoldtægtsforbryder i Oxford, og noget ved denne nye sag får Fawley til at tænke på ham. Har de med en copycat at gøre, eller fangede han den forkerte mand for mange år siden? Han ser ingen anden udvej end at rive op i en fortid, hans kone i mange år har forsøgt at lægge bag sig, og en sag de begge på hver deres måde var involveret i, og som kan have store konsekvenser for hans virke som kriminalinspektør.

Endnu en gang leverer Cara Hunter en historie, der holder dig fastlåst fra start til slut, alt imens Fawley og hans team har deres at kæmpe med på privatlivsfronten. Hunter skriver, så karakterne får ansigt, og det føles altid som et gensyn med venner at begynde på en ny bog. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Cara Hunter, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Alle bøgerne i serien kan læses som enkeltstående historier, selvom du ikke må snyde dig for at læse de tidligere bøger i serien.

Dem kan du læse mere om her

Cara Hunter: Blindt raseri, Gads Forlag, oversat af Brian Christensen, 461 sider, januar 2022

Der er lukket for kommentarer.