// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » B. A. Paris: Terapeuten
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding, Thriller

B. A. Paris: Terapeuten

Skrevet af den 28. oktober 2021 – 06:34Ingen kommentarer

Hvis du drømmer om at bo i et eksklusivt kvarter i London, så vil du måske lige overveje det en ekstra gang, når du har læst B. A. Paris’ nye thriller, for selvom det burde være et trygt og rart sted at bo, lurer hemmeligheder, løgne og ondskab lige under overfladen.

Alice flytter sammen med sin kæreste Leo i et lækkert hus i et lille indhegnet kvarter i et af Londons dyre områder. De har egentlig ikke råd, men Leo fortæller Alice, at han har fået et godt tilbud på huset, fordi det har stået tomt længe.

Alice er i den syvende himmel, men det var ikke længe, før hun finder ud af, at hendes hus rummer en forfærdelig hemmelighed – en hemmelighed, som Leo har holdt skjult for hende, og det er ikke det eneste, han har fortiet.

Hun forsøger at blive gode venner med naboerne, men kan hun nu stole på dem trods deres flinke smil og gode manerer? Jo længere tid hun bor der, jo stærkere bånd føler hun til stedets tidligere beboer, terapeuten Nina, og hun sætter sig for at finde ud af, hvad der egentlig skete i huset for to år siden. Men ingen af naboerne har lyst til at tænke tilbage på den tid, så Alice må prøve at stykke historien sammen med hjælp fra en privatdetektiv, som også har en interesse i sagen.

Vanen tro kan man ikke stole på B. A. Paris. Hun smider små falske ledetråde ud over alt, så man forledes til at tro, at man kan regne plottet ud, og alligevel sidder man tilbage med en følelse af, at det lykkedes hende at snyde en igen. Desværre syntes jeg, at bogen var lidt langtrukken, og persongalleriet var noget fladt og uinteressant, så jeg blev ikke rigtig engageret i at lære personerne bedre at kende og forstå deres bevæggrunde. Det til trods er bogen en udmærket thriller, som nok skal kunne holde din interesse fangen på de mørke efterårsaftener.

Du kan læse vores anmeldelser af andre af forfatterens bøger her.

B. A. Paris, Terapeuten, Forlaget Jentas, 350 sider, oversat af Anne Mette Poulsen, udkom 6. oktober 2021

Der er lukket for kommentarer.