// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » B. A. Paris: Terapeuten
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Sp√¶nding, Thriller

B. A. Paris: Terapeuten

Skrevet af den 28. oktober 2021 – 06:34Ingen kommentarer

Hvis du dr√łmmer om at bo i et eksklusivt kvarter i London, s√• vil du m√•ske lige overveje det en ekstra gang, n√•r du har l√¶st B. A. Paris‚Äô nye thriller, for selvom det burde v√¶re et trygt og rart sted at bo, lurer hemmeligheder, l√łgne og ondskab lige under overfladen.

Alice flytter sammen med sin kæreste Leo i et lækkert hus i et lille indhegnet kvarter i et af Londons dyre områder. De har egentlig ikke råd, men Leo fortæller Alice, at han har fået et godt tilbud på huset, fordi det har stået tomt længe.

Alice er i den syvende himmel, men det var ikke l√¶nge, f√łr hun finder ud af, at hendes hus rummer en forf√¶rdelig hemmelighed ‚Äď en hemmelighed, som Leo har holdt skjult for hende, og det er ikke det eneste, han har fortiet.

Hun fors√łger at blive gode venner med naboerne, men kan hun nu stole p√• dem trods deres flinke smil og gode manerer? Jo l√¶ngere tid hun bor der, jo st√¶rkere b√•nd f√łler hun til stedets tidligere beboer, terapeuten Nina, og hun s√¶tter sig for at finde ud af, hvad der egentlig skete i huset for to √•r siden. Men ingen af naboerne har lyst til at t√¶nke tilbage p√• den tid, s√• Alice m√• pr√łve at stykke historien sammen med hj√¶lp fra en privatdetektiv, som ogs√• har en interesse i sagen.

Vanen tro kan man ikke stole p√• B. A. Paris. Hun smider sm√• falske ledetr√•de ud over alt, s√• man forledes til at tro, at man kan regne plottet ud, og alligevel sidder man tilbage med en f√łlelse af, at det lykkedes hende at snyde en igen. Desv√¶rre syntes jeg, at bogen var lidt langtrukken, og persongalleriet var noget fladt og uinteressant, s√• jeg blev ikke rigtig engageret i at l√¶re personerne bedre at kende og forst√• deres bev√¶ggrunde. Det til trods er bogen en udm√¶rket thriller, som nok skal kunne holde din interesse fangen p√• de m√łrke efter√•rsaftener.

Du kan l√¶se vores anmeldelser af andre af forfatterens b√łger her.

B. A. Paris, Terapeuten, Forlaget Jentas, 350 sider, oversat af Anne Mette Poulsen, udkom 6. oktober 2021

Der er lukket for kommentarer.