// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mari Fisker: 24 dage i december
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Jul, Roman

Mari Fisker: 24 dage i december

Skrevet af den 26. november 2021 – 05:48Ingen kommentarer

Der findes utallige julekalenderbøger til børn, men hvad med os voksne? Det har Marie Fisker gjort noget ved, og med 24 dage i december får du hendes bidrag i form af en romantisk julekalenderhistorie, der nok skal bringe dig en masse julestemning frem til jul.

Katrine elsker jul, og i år bliver det nok den bedste jul af dem alle, for i år skal hun og hendes mand, Johannes, holde jul for familien – den første jul deres to børn Tobias (aka Junior) og Ida har holdt i familiens lejlighed i København. Det SKAL bare blive den perfekte jul, og Katrine vil gøre alt, hvad der står i hendes magt for, at det bliver lige præcis det.

Men det er ikke så rosenrødt at invitere gæster til jul, som Katrine havde forestillet sig. For hvad skal de have at spise, og hvornår skal hun finde tid til at få lejligheden transformeret til den perfekte, stilrene nordiske jul, når det meste pynt er noget børnene har lavet? Og så er der julefrokosten på arbejdet og den flotte kollega Emilio, som sender Katrine lange blikke. Blikke hun ikke har set Johannes sende hende i meget lang tid.

24 dage i december har de bedste intentioner om at være en morsom og hyggelig historie om en helt almindelig familie op til jul med intriger og en lille flirt på arbejdet, men jeg synes, den var en tand for lang tid om at komme i gang. Der var lidt for mange trivielle detaljer efter min smag, og jeg skulle godt ind i bogen, før jeg blev revet med af historien. Da det så skete, endte jeg med at synes, den var ret fin og bestemt anbefalelsesværdig til dig med små børn, som også gerne vil læse din egen julekalenderhistorie, når børnene er lagt i seng.

Marie Fisker: 24 dage i december, Brændpunkt, 198 sider, oktober 2021

Der er lukket for kommentarer.