// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Angela Marsons: Nyt blod
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Angela Marsons: Nyt blod

Skrevet af den 22. september 2021 – 06:22Ingen kommentarer

S√• har hun s√łrme gjort det igen og endda ved at levere en s√•kaldt introduktion til en af mine favorit krimiserier. Nyt blod er nemlig forhistorien til Kim Stone-serien, og vi f√•r derfor det f√łrste m√łde mellem Stone og hendes team. Et m√łde der fra f√łrste √łjekast synes d√łmt til at mislykkes.

Stone og hendes nye hold f√•r ikke mange minutter til at l√¶re hinanden at kende, f√łr de bliver kastet ud i en makaber sag. En ung mand er fundet halshugget og naglet til jorden med sine genitalier skamferet s√• voldsomt, at det m√• v√¶re sket i affekt. Stone kan med det samme fornemme, at der er noget, der ikke stemmer, og da de ransager ofrets hjem, finder de spor efter en lille pige. Hvor er hun henne? Og hvorfor er ofrets s√łster s√• lettet over, at han er d√łd?

Der g√•r ikke l√¶nge, f√łr endnu et skamferet lig bliver fundet, og Stone og hendes team g√•r aktivt ind i sagen for at finde en seriemorder. En morder der g√•r efter personer, der bestemt ikke er uskyldsrene borgere, og som p√• en eller andet m√•de er forbundet med et kvindekrisecenter. Det er bare ikke helt nemt at arbejde med et nyt og uerfarent team, der alle har behov for at vise deres v√¶rd. Is√¶r n√•r tiden er knap, og de er overbevist om, at morderen snart vil v√¶lge sit n√¶ste offer.

Nyt blod er som alle Angela Marsons’ b√łger en h√¶sbl√¶sende pageturner af en krimi. Jeg er vild med, at vi her fik et indblik i det f√łrste m√łde mellem Stone og hendes team; Bryant, Stacey og Dawson, og at den fokus, der var p√• deres privatliv, gjorde, at der var nogle ting i forhold til de fremtidige b√łger, som faldt p√• plads. Er du til forfattere som Chris Carter og Tess Gerritsen, er Angela Marsons bestemt en forfatter, du skal se n√¶rmere p√•.

L√¶s ogs√• vores anmeldelser af de andre b√łger i serien her

Angela Marsons: Nyt blod, Jentas, oversat af Stig W. J√łrgensen, 360 sider, september 2021

Der er lukket for kommentarer.