// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Angela Marsons: Nyt blod
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Angela Marsons: Nyt blod

Skrevet af den 22. september 2021 – 06:22Ingen kommentarer

Så har hun sørme gjort det igen og endda ved at levere en såkaldt introduktion til en af mine favorit krimiserier. Nyt blod er nemlig forhistorien til Kim Stone-serien, og vi får derfor det første møde mellem Stone og hendes team. Et møde der fra første øjekast synes dømt til at mislykkes.

Stone og hendes nye hold får ikke mange minutter til at lære hinanden at kende, før de bliver kastet ud i en makaber sag. En ung mand er fundet halshugget og naglet til jorden med sine genitalier skamferet så voldsomt, at det må være sket i affekt. Stone kan med det samme fornemme, at der er noget, der ikke stemmer, og da de ransager ofrets hjem, finder de spor efter en lille pige. Hvor er hun henne? Og hvorfor er ofrets søster så lettet over, at han er død?

Der går ikke længe, før endnu et skamferet lig bliver fundet, og Stone og hendes team går aktivt ind i sagen for at finde en seriemorder. En morder der går efter personer, der bestemt ikke er uskyldsrene borgere, og som på en eller andet måde er forbundet med et kvindekrisecenter. Det er bare ikke helt nemt at arbejde med et nyt og uerfarent team, der alle har behov for at vise deres værd. Især når tiden er knap, og de er overbevist om, at morderen snart vil vælge sit næste offer.

Nyt blod er som alle Angela Marsons’ bøger en hæsblæsende pageturner af en krimi. Jeg er vild med, at vi her fik et indblik i det første møde mellem Stone og hendes team; Bryant, Stacey og Dawson, og at den fokus, der var på deres privatliv, gjorde, at der var nogle ting i forhold til de fremtidige bøger, som faldt på plads. Er du til forfattere som Chris Carter og Tess Gerritsen, er Angela Marsons bestemt en forfatter, du skal se nærmere på.

Læs også vores anmeldelser af de andre bøger i serien her

Angela Marsons: Nyt blod, Jentas, oversat af Stig W. Jørgensen, 360 sider, september 2021

Der er lukket for kommentarer.