// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Katrine Wessel: Når alt kommer for en dag
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Katrine Wessel: Når alt kommer for en dag

Skrevet af den 23. oktober 2021 – 06:41Ingen kommentarer

Der er ikke noget bedre end når den næste bog kommer i en god serie.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for den norske serie om Familien Winther, så det er virkelig et hit, når der dumper et nyt eksemplar ned i min postkasse.

Denne gang er det den unge enke Ellinor, der er hovedpersonen. Hun er landet på egne ben efter at have mistet sin mand, Christian Winther, i en voldsom brand. Der er bare det ved det, at barnepigen Karen, mener at hun har set Christian på gaden i Trondhjem.

Hos den gamle enkefru Mathilde Skjønberg, der nærmest er en del af familien Winther, sker der også endelig noget. En dag banker den unge, smukke Anna på. Hun fortæller at hun er i familie med enkefruen, der ellers har styr på sit testamente, da hun ikke selv har børn og familie.

Men alt er ikke, hvad det udgiver sig for og endnu engang er der hemmeligheder og forviklinger, der kommer frem i lyset.

”Når alt kommer for en dag” er femte bog i serien om Wintherdynastiet og jeg er vild med skrivestilen, persongalleriet og den historiske vinkel, hvor der i starten af 1900-tallet virkelig begynder at kunne mærkes forandringer blandt kvinderne, familielivet og i samfundets klasser.

Den gamle og den nye verden mødes og blandes i en fin cocktail af håb, ambitioner og drømme om fremtiden.

Katrine Wessel er opvokset i Trondhjem og har arbejdet som journalist og redaktør.

Katrine Wessel, Når alt kommer for en dag, Hr. Ferdinand, 2021, 330 sider, på dansk ved Giovanna Alesandro

Der er lukket for kommentarer.