// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » C. L. Taylor: Fremmede
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Sp√¶nding, Thriller

C. L. Taylor: Fremmede

Skrevet af den 14. august 2021 – 06:00Ingen kommentarer

Er du fan af psykologiske thrillere, s√• l√¶s med her. C. L. Taylor er nemlig aktuel med en ny r√¶dselsv√¶kkende historie, hvor uforudsete omst√¶ndigheder f√łrer tre fremmede mennesker sammen en enkelt aften, der vil √¶ndre deres liv for altid.

Vi f√łlger de tre personer Ursula, Gareth og Alice op til den sk√¶bnesvangre aften. Hver har de sit at k√¶mpe med. Ursula er overbevist om, at hun er grunden til hendes k√¶restes d√łdsfald, og har udviklet noget af en tvangstanke, som bliver ved med at sp√¶nde ben for hende. Gareth lider stadig flere √•r efter sin fars forsvinden og formodede d√łdsfald og bor sammen med sin demente mor, som kr√¶ver pasning n√¶rmest d√łgnet rundt. Alice er blevet alene og bev√¶ger sig for f√łrste gang ud p√• datingmarkedet, blot for at f√• sig en stalker p√• nakken.

Hver for sig kunne de tre ikke v√¶re mere forskellige, og selv om deres veje p√• den ene eller anden m√•de krydses, er det de tre separate historier, der holder l√¶serens interesse vakt. Faktisk s√• meget at jeg indimellem syntes, det var ret frustrerende, n√•r historien skiftede fra den ene karakter til den n√¶ste. Historien styrer hen imod det fatale m√łde, som bogens bagsidetekst lokker med, hvor de tre skal arbejde sammen mod et ukendt onde, og bogen blev da ogs√• l√¶st i en ruf.

Desv√¶rre fangede denne nye thriller mig ikke i lige s√• h√łj grad som C. L. Taylors andre b√łger. Karaktererne sad som vanligt lige i skabet med interessante individer, som gav lyst til mere viden og l√¶sning, og min nysgerrighed drev mig da ogs√• til at l√¶se videre igen og igen. Dog synes jeg, at sammenh√¶ngen mellem de tre hovedpersoner var noget ulogisk, og slutklimakset var en smule forhastet og gjorde, at jeg vil placere Fremmede i bunken med gode sp√¶ndingsromaner, ikke fremragende.

C. L. Taylor: Fremmede, Forlaget Jentas, oversat af Marielle Nielsen, 300 sider, juni 2021

Der er lukket for kommentarer.