// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jennifer Bohnet: Vores sommer i Provence
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Jennifer Bohnet: Vores sommer i Provence

Skrevet af den 24. juli 2021 – 05:37Ingen kommentarer

I Provence ligger den fineste gamle villa, der nu er lavet om til feriested. Villa Belle Vue er ejet af Amy Martin og da det nu er fem år siden, hun åbnede sit skønne sted, har hun bestemt sig for at lave en konkurrence, hvor 3 heldige kvinder kan vinde et ferieophold.

Amy har selv arvet villaen efter sin moster Tasha og hun er kommet der i sin barndom og nu er det hendes levebrød. Hun er så taknemmelig for den mulighed hun fik efter mosterens død, at hun nu vil give lidt tilbage.

Inden længe er 3 kvinder på vej til deres livs ferie. Vicky, Chelsea og Matilda har hver deres grund til at ønske sig afsted på ferie og selvom de ikke kender hinanden da de tjekker ind på Villa Belle Vue, så går der ikke længe før de ved en hel del om hinanden.

Chelsea er flygtet fra et dårligt forhold og bærer på en stor sorg og skyld omkring sin mors død. Vickys børn er fløjet fra reden og hun ved ikke helt, hvad hun vil med sit liv. Matilda havde en stor drøm om at flytte til Frankrig med sin mand. Men nu da han er død, kan hun ikke finde ud af om den drøm stadig lever.

Amy selv har også en fortid, der spøger lidt ind i mellem og sammen finder de fire kvinder ud af, at selv om de er forskellige, så har de meget til fælles og de knytter efterhånden nogle bånd, der fører til dybe venskaber.

En skøn feriebog med glimt af smukke Provence og om at lade drømme gå i opfyldelse og lade nye venskaber blomstre.

Jennifer Bohnet er fra England, men har de sidste tyve år boet i Frankrig og har indtil videre skrevet tolv skønne romaner fulde af varme, kærlighed og sommerstemning. Vi har senest anmeldt Den franske villa af samme forfatter.

Jennifer Bohnet, Vores sommer i Provence, Forlaget Cicero, 350 sider, 2021, på dansk ved Juliane Wammen

Der er lukket for kommentarer.