// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Jennifer Bohnet: Vores sommer i Provence
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

B√łrnebog

Forside » Roman

Jennifer Bohnet: Vores sommer i Provence

Skrevet af den 24. juli 2021 – 05:37Ingen kommentarer

I Provence ligger den fineste gamle villa, der nu er lavet om til feriested. Villa Belle Vue er ejet af Amy Martin og da det nu er fem √•r siden, hun √•bnede sit sk√łnne sted, har hun bestemt sig for at lave en konkurrence, hvor 3 heldige kvinder kan vinde et ferieophold.

Amy har selv arvet villaen efter sin moster Tasha og hun er kommet der i sin barndom og nu er det hendes levebr√łd. Hun er s√• taknemmelig for den mulighed hun fik efter mosterens d√łd, at hun nu vil give lidt tilbage.

Inden l√¶nge er 3 kvinder p√• vej til deres livs ferie. Vicky, Chelsea og Matilda har hver deres grund til at √łnske sig afsted p√• ferie og selvom de ikke kender hinanden da de tjekker ind p√• Villa Belle Vue, s√• g√•r der ikke l√¶nge f√łr de ved en hel del om hinanden.

Chelsea er flygtet fra et d√•rligt forhold og b√¶rer p√• en stor sorg og skyld omkring sin mors d√łd. Vickys b√łrn er fl√łjet fra reden og hun ved ikke helt, hvad hun vil med sit liv. Matilda havde en stor dr√łm om at flytte til Frankrig med sin mand. Men nu da han er d√łd, kan hun ikke finde ud af om den dr√łm stadig lever.

Amy selv har ogs√• en fortid, der sp√łger lidt ind i mellem og sammen finder de fire kvinder ud af, at selv om de er forskellige, s√• har de meget til f√¶lles og de knytter efterh√•nden nogle b√•nd, der f√łrer til dybe venskaber.

En sk√łn feriebog med glimt af smukke Provence og om at lade dr√łmme g√• i opfyldelse og lade nye venskaber blomstre.

Jennifer Bohnet er fra England, men har de sidste tyve √•r boet i Frankrig og har indtil videre skrevet tolv sk√łnne romaner fulde af varme, k√¶rlighed og sommerstemning. Vi har senest anmeldt Den franske villa af samme forfatter.

Jennifer Bohnet, Vores sommer i Provence, Forlaget Cicero, 350 sider, 2021, på dansk ved Juliane Wammen

Der er lukket for kommentarer.